Kenneth Baun

Underholdning af Kenneth Baun

Klovnen Karl Smart
Sjov og charmerende klassisk klovn, med glimt i øjet, rød næse og store sko. En sød klovn med sin egen hyggelige personlighed. Fuld af sjove klovnerier, som får publikum til at trække på smilebåndet og oven i købet aktiverer lattermusklerne. Klovnen Karl Smart elsker ping-pong med publikum. Det er ikke altid let at være klovn, da han ofte møder nye udfordringer. Der er mange følelser på spil undervejs. Ind imellem kan han have brug for publikums gode råd og vejledning for at løse de udfordringer, han møder på sin vej. Vær med til at opleve den store begejstring når tingene så efterfølgende lykkes.

Forestillingen indeholder det hele:
Klovneri, trylleri, gøgleri, jonglering, smil og charme.

Børn og barnlige sjæle i alle aldre vil elske at møde klovnen Karl Smart. Det vil også være muligt at benytte klovnen Karl Smart som ballonklovn.

Tryllekunstner Kenneth Baun
Ønsker i en anderledes underholdning – så har Kenneth Baun et forslag til Deres arrangement. Komisk Tryl- det er noget med tjubang og rammeshang, og mange humørfyldte indslag. Showet er en god blanding af komik, sjov og trylleri. Kenneth Baun laver både børne- familie og
voksenshows, og har De helt specielle ønsker, skræddersyer Kenneth gerne et show netop til Deres publikum.

Foredraget Ordblind og hvad så
Et humoristisk foredrag kombineret med festligt trylleri. På trods af min ordblindhed, har jeg været professionel tryllekunstner siden 1993. Personligt foredrag, med sjovt og alvor i en god blanding. Jeg har oplevet at jeg ikke blev accepteret, bare fordi jeg var ordblind. Hør mig fortælle om mit liv på godt og ondt, og hvordan min vilje har ført mig derhen hvor jeg gerne vil være. Foredraget indeholder flotte og sjove tryllenummer. Der er helt sikker noget for publikum at tænke over når de går hjem. Jeg har selv skrevet det men med hjælpemidler. P.s. Her har du en masse af punktummer og komma,,,,,,,,,,,,,,,,,………….. Så kan du jo selv dele dem ud, hvis der mangler nogen. Hvor der er en vilje er der en vej.

Julenissen Julius og Kæmpe Kommoden.
Julenissen Julius er en rigtig spilopmager. Han elsker børn, og alle børn er vilde med ham og hans nisserier. På sin helt egen charmerende facon kan han nemlig lave masser af nisseskæg og juleballade. Julius bor på loftet over møllen, og her står hans kæmpe kommode. Skufferne er fyldt med overraskelser, og hver gang der åbnes en ny skuffe, sker det noget sjovt. Julius tryller, han synger med børnene, hælder mel, æg og sukker i sin høje hat og tryllebager pebernødder. Alt kan ske når Julius først kommer igang og børnene synes det er hylende skægt. Men det er nu meget normalt for en ungnisse på kun 212 år. Når nisserierne er slut deles der pebernødder ud til alle. Julius sørger for julestemningen og skal nok varme både store som små julehjerter. Husk – julen falder igen i år på den 24. december, så bestil Julius med hans juleshow i god tid – så er juleglæden sikret.

Prop og Berta dukketeater
Historier om den lille tykke mand Prop samt hans talende ko Berta, og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne. Spektakulært dukketeater i 3D, med stor underholdningsværdi for både børn og voksne. Herlige historier med masser af skæg og ballade af forfatteren Bent Solhof. Prop og Berta er bedste venner og lever i et gammelt hus i udkanten af skoven. De ønsker at leve i fred og fordragelighed med deres naboer. Inde i skoven bor den onde heks Fullatrix, som ikke kan lide naboer. Hun er fuld af magiske tricks og ved hjælp af disse, prøver hun at skræmme Prop og Berta til at flytte. De tager kampen op. Sammen med deres gode venner, tyttebøvserne, klarer de sig på finurlig vis igennem rigtig mange udfordringer. Se om det lykkedes heksen at skræmme Prop og Berta og deres venner. Dukkefører Kenneth Baun interagerer med børnene, uanset om det er et arrangement med få eller 400 tilskuere. I forestillingen er der tænkt på det hele. De flotte rammer med fladskærm som baggrundskulisse, som dukkerne kan hoppe ind og ud af, kombineret med en flot lydkulisse, giver teatret et unikt udtryk. De kendte sange fra Prop og Bertas univers er naturligvis også en del af forestillingen. Stykket er velegnet for børn op til 9 år, men er skrevet så der også er gode grin for de voksne tilskuere. Hvert år skiftes der mellem de mest populære fortællinger kendt fra cd, film og tv. Grib chancen og tag med ind i eventyrets verden, der er elsket af både børn og voksne.

Ole Opfinder og huskehatten.
Velkommen i Ole Opfinders forunderlige værksted, hvor luften er tyk af skæve indfald og kugleskøre idéer. Den storrygende og frække opfindermaskine spiller en central rolle i den yderst distræte Ole Opfinders univers. Maskinen er ikke altid lige medgørlig, når den skal hjælpe med
Ole Opfinders geniale opfindelser. Samspillet mellem den meget forvirrede opfinder og opfindermaskinen som assistent skaber konstant forvirring og overraskelser under hele forestillingen, men er samtidig med til at holde lattermusklerne i gang. Alt hvad der kan gå skævt, går skævt. I bedste Gearløse-stil vælter det frem med det ene mærkværdige påhit efter det andet. Lykkes det nogensinde Ole Opfinder at få maskinen til at hjælpe med at skabe den uovertrufne huskehat, som han virkelig har brug for? Ole Opfinder med sin magiske opfindermaskine tryllebinder publikum i et forrygende forestilling, hvor alt kan ske.

Billy Bang
Lad mig præsentere min nyeste figur Billy Bang, som tager hele familien med ind i et spændende cowboyunivers. Billy Bang underholder med et show, hvor alle får et indblik i, hvad et rigtig cowboy-liv indeholder. Hør blandt andet om, hvordan han fanger kalvene, og se hans smarte specialopfundne lasso. Hjælp ham med at få ko-presse-mælkemaskinen til at virke. Og mon ikke nok han beviser, hvad han kan med en skyder. Alt kan ske. Stemningen bliver høj… Nyd også den fine kulisse og alle effekterne, som er med til at give den helt rette stemning. Dette show er til stor morskab for både piger og drenge, damer og herrer… Et rigtig familieshow, hvor hele familien kan grine sammen. Dette show kan evt. kombineres med skattejagt. Skattejagten indeholder et ord eller en kort sætning, som evt. kan være ud fra jeres tema.

Kenneth Baun booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen