Kenneth Baun

Underholdning af Kenneth Baun

Billy Bang – familien med ind i et spændende cowboyunivers.
Billy Bang underholder med et show, hvor alle får et indblik i, hvad et rigtig cowboy-liv indeholder. Hør blandt andet om, hvordan han fanger kalvene, og se hans smarte specialopfundne lasso. Hjælp ham med at få ko-presse-mælkemaskinen til at virke. Og mon ikke nok han beviser, hvad han kan med en skyder. Alt kan ske. Stemningen bliver høj. Nyd også den fine kulisse og alle effekterne, som er med til at give den helt rette stemning. Dette show er til stor morskab for både piger og drenge, damer og herrer. Et rigtig familieshow, hvor hele familien kan grine sammen. Dette show kan evt. kombineres med skattejagt. Skattejagten indeholder et ord eller en kort sætning, som evt. kan være ud fra jeres tema.

Tryllekunstner Kenneth Baun
Ønsker i en anderledes. Underholdning – så har Kenneth Baun et forslag til Deres arrangement. Komisk Tryl- det er noget med tjubang og rammeshang, og mange humørfyldte indslag. Showet er en god blanding af komik, sjov og trylleri. Kenneth Baun laver både børne- familie og voksenshows, og har De helt specielle ønsker, skræddersyer Kenneth gerne et show netop til Deres publikum.

Ole Opfinder og huskehatten.
Velkommen i Ole Opfinders forunderlige værksted, hvor luften er tyk af skæve indfald og kugleskøre idéer. Den storrygende og frække opfindermaskine spiller en central rolle i den yderst distræte Ole Opfinders univers. Maskinen er ikke altid lige medgørlig, når den skal hjælpe med Ole Opfinders geniale opfindelser. Samspillet mellem den meget forvirrede opfinder og opfindermaskinen som assistent skaber konstant forvirring og overraskelser under hele forestillingen, men er samtidig med til at holde lattermusklerne i gang. Alt hvad der kan gå skævt, går skævt. I bedste Gearløse-stil vælter det frem med det ene mærkværdige påhit efter det andet. Lykkes det nogensinde Ole Opfinder at få maskinen til at hjælpe med at skabe den uovertrufne huskehat, som han virkelig har brug for?

Kenneth Baun booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen