Peter Mygind

Peter Mygind

Peter Mygind er kendt fra radio og TV med sine mange figurer. Han er en multikunstner, der kan rumme alle genrer, og kan komme ud i alle hjørner af skuespillerfaget. Han er morsom og har et specielt talent til at improvisere i mulige og umulige situationer. Men udover at være en fremragende entertainer og konferencier er Peter også en rigtig spændende foredragsholder.

Foredrag af Peter Mygind:

Foredrag 1: Mobning og vold
Skuespilleren Peter Myginds ældste søn, Julius, blev for seks år siden, som 14-årig, udsat for to voldelige overfald. Det fik Peter til at gå aktivt ind i kampen mod vold og mobning. Peter har taget skridtet videre og er nu aktuel på DR med ‘Myginds Mission’. Efter Peter Myginds søn blev udsat for overfald har Peter holdt over 200 foredrag på skoler i hele landet om mobberi og dets uvæsen. Hans nyeste mission ‘Myginds Mission’, er seks tvprogrammer, der bliver sendt klokken 20.40 på DR1. Her følger man skuespilleren og mobbeforskeren Helle Rabøls kamp for at bekæmpe mobning på den helt almindelige folkeskole, Hyltebjerg Skole, i Vanløse ud fra opfattelsen, at der findes ingen onde børn, kun onde mønstre.

Foredrag 2: Unge og vold
På baggrund af denne hændelse og de skræmmende mange overfald, der finder sted blandt helt unge mennesker, er Peter – bl.a. fra skoler i hele landet – gentagne gange blevet kraftigt opfordret til at holde foredrag om dette emne. Han har derfor valgt – ind imellem hans mange andre opgaver – at give mulighed for dette i et begrænset omfang. Foredraget henvender sig i første omgang til de unge selv, men i høj grad også til deres forældre og andre voksne, der arbejder med børn og unge. Peter kommer også ind på mobning og social ansvarlighed i sit foredrag.

Foredrag 3: Unge og social ansvarlighed
Et foredrag, der henvender sig til unge såvel som deres forældre og de, der arbejder med unge til daglig.

Foredrag 4: Arbejdsglæde og det gode liv
Et foredrag, der henvender sig til enhver arbejdsplads – alle kan have glæde af et friskt syn på hverdagen.

Foredrag 5: Jeg kunne hvad jeg ville
Et foredrag, der henvender sig til dem, der kan have behov for at tro lidt mere på sig selv eller blot blive mere bevidste om styrken i eget liv.

Foredrag med Peter Mygind booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen