Peter Mose

Peter Mose

Peter Mose – erfaren og underholdende foredragsholder – er sammen med Susanne Hegelund forfatter til de anmelderroste bøger “Lobbyistens Lommebog”, “Javel, hr. minister” og ”Håndbog for Statsministre” og senest ”Flyt magten – sådan bliver du en god lobbyist” – alle udgivet på Gyldendal. Han er partner i kommunikationsbureauet HEGELUND & MOSE. Peter Mose har optrådt i mange sammenhænge med “beslutnings-danmark”, “indflydelse” og “kommunikation” som overskrifter. Sammen skruer vi et involverende foredrag sammen, der passer til jeres behov inden for kommunikation, politik, ledelse og dagsordensætning – uanset om publikum er en ledelsesgruppe, fagforeningsfolk, et hold ledere og medarbejdere fra en virksomhed eller en anden målgruppe.

Eksempler på Peter Mose foredrag:

Shitstormen og samfundsåndedrættet – nye måder at sætte dagsordenen på
Det er blevet sværere at være virksomhed eller ”magthaver” i den nye medievirkelighed, hvor selv den mindste fejl kan ende i en shitstorm med rasende mennesker på de sociale medier og i pressen. De dygtigste samfundsaktører ved, hvordan de masserer danskernes virkelighedsopfattelse, igen og igen via en systematisk kommunikationsindsats. Peter Mose guider os gennem shitstormen og ruster os til at gennemskue, hvem der egentlig definerer, hvad danskerne taler om, og således står bag samfundsåndedrættet.

Lobbyisten – lokumsaftaler eller vitamintilskud til demokratiet?
Det handler om diskretion, netværk og lokumsaftaler. Bag alle politiske aftaler ligger et væld af studehandler, der aldrig når mediernes forsider. Lobbyisterne har ikke behov for at skilte med sejren. Men er det et problem? Ikke nødvendigvis. Uden landets 2500 organisationer, virksomhederne og andre interessenter ville politikerne være ilde stedt. Nogen skal jo fortælle om virkeligheden. Peter Mose giver os en guidet tur bag de lukkede døre i beslutnings-danmark.

Hvem lytter bykongen til? Påvirk dine kommunalpolitikere
Hvem lytter selv en bykonge-borgmester til og hvorfor? Hvor vigtigt er det at skaffe sig kommunaldirektørens mobilnummer? Hvordan er påvirkningsvejene egentlig i en kommune? Hvad gør indtryk, hvis fodboldklubben, en kreds af frivillige, virksomheden eller en anden lokal aktør vil opnå lydhørhed på rådhuset? Peter Mose guider os gennem det kommunale påvirkningslandskab.

Sir Humphrey – hvad er der egentlig inde i en embedsmand?
Sir Humphrey. Vi kender ham fra den britiske kultserie: Topembedsmanden, der får en middelmådig minister til at føle sig som verdens herre. Vi kom bag om kulisserne i regeringen og åbner skuffer, der ikke er åbnet før. Vi følger Departementschefernes Klub med Vogternes Råd i spidsen, Sir Humphrey, der diskret tager affære, når en svag minister ikke magter opgaven, og budgetbisserne i Finansministeriet, der til de andre ministeriers frustration har sat sig på magten. Et oplagt foredrag for alle samfundsinteresserede, der også kan lide en anekdote eller to om, hvad der foregår i ministerierne.

Foredrag med Peter Mose booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen