Peter Kær

Peter Kær

For Peter Kær har radio og tv har spillet en stor rolle i karrieren. Kendt af de fleste som vært i “Hvem vil være millionær?”og “Hit med Sangen”. Men listen er lang af programmer, hvor Peter har sat sit aftryk. Først som ophavsmand til landeplagen “Brian Igen Igen” (radiosatiren på DR P3, 1989-1993). Satiren skulle udøves meget mere; TV blev hans næste mål: “TV-PIL – manden med pilen gennem hovedet” (DR, 1992-1997), “Den gode, den onde og den virk`li` sjove” (1991) og “Mere sport om lidt” (TV2, 1993).

Peter Kærs ansigt blev for alvor kendt, da han tonede frem på TV som studievært i hhv. “Mandagschancen” (TV2, 1995-96), “Kærs Køkken” (DR, 1997), “Lystløgnerne” (DR, 1998), “Kærs Underværker” (TV2, 1999), “Parlamentet”(TV3,2003) og “Hvem Vil Være Millionær?” (TV2, 1999-2006). Senest er Peter set som vært i “Hit Med Sangen” på DR (2007-).

Foredrag af Peter Kær:

Foredrag 1. HUMOR I HVERDAGEN
Peter Kær tager i sit nye lattervækkende foredrag fat på mange af de finurligheder i hverdagen, der ofte vækker undren og kalder på en tanke, et smil, måske endda et grin.
Med udgangspunkt i de mange informationer og udfordringer vi hver dag bliver stillet overfor, vil Peter Kær guide os gennem de mange sving og kurver, som livets ikke altid nyasfalterede vej byder på.
I en tid, hvor grinet heldigvis ikke har foretaget samme glidetur som friværdi og aktiekurser, er der dømt tid til et eftertænksomt smilehul i en ellers grånende hverdag.
Tag på tur med Peter Kær, og find det søde med det sure….

Foredrag 2. KVINDER ER FRA MATAS OG MÆND ER FRA SUPERLIGAEN
De stærkt fascinerende og yderst besværlige forskelle på mænd og kvinder bliver her vendt og drejet på underholdende vis af studievært, journalist og entertainer Peter Kær. Med glimtet i øjet og tungen næsten lige munden vil han forsøge at manøvrere gennem parforholdets mange sving og kurver.
Her er et emne, som Peter Kær er næsten ekspert i. Flere forestillinger på Bellevue-teatret om emnet er det blevet til: ”Den skamskudte reje”, ”Hyldest til hulemanden” og senest ”Brudekjole og ratslør”. Endvidere har Peter udgivet bogen: ”Hulemandens 10 bud – en manual til det primitive køn”. På baggrund af disse og med eksempler fra sit eget liv, giver han her op til flere forskellige bud på, hvordan man kan forbedre kommunikationen kønnene imellem.

Foredrag 3. HVAD SIGER DE OG HVAD SIGER DU?
– personlig kommunikation
Hvad er det der fortælles og hvordan kan jeg styrke min kommunikation? I en tid hvor indpakningen tilsyneladende betyder mere end indholdet og hvor mængden af tilbud og informationer nærmer sig det uoverskuelige, er det vigtigt at fokusere på indhold.
Problematikken støder man tit på: “Får jeg sagt det jeg mener?”
En af Danmarks måske fremmeste eksperter på det område, studievært, journalist og entertainer Peter Kær, fortæller her om sine erfaringer og giver forslag til hvordan du kan blive bedre til at kommunikere.

Foredrag 4. RIGDOM OG VÆRDIER
Hvem vil ikke gerne være milionær? Men hvad er vigtigst? At være det på et personligt eller på et økonomisk plan? Det kan godt være, at studievært, journalist og entertainer Peter Kær er et af de mennesker herhjemme, der har haft flest penge mellem hænderne – for så straks at give dem væk igen!
Men hvis det er penge og økonomi, man vil høre om, så må man nok finde et andet foredrag…
Her er det nemlig rigdom og værdi i et bredere perspektiv, det handler om. Hvordan prioriterer vi i livet? Kunne vi vægte anderledes med et større personligt udbytte? Investerer vi vores tid og energi på det, der bedst kan betale sig i det lange løb? Hvordan skaber man et rigt liv for sig selv og sine nærmeste?
Med udgangspunkt i sine egne personlige prioriteter og investeringer vil Peter Kær give et underholdende bud på, hvad der repræsenterer den største rigdom og værdi for ham selv – til inspiration for alle der ønsker at berige deres liv – også uden at det må koste for meget…

Foredrag med Peter Kær booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen