Peter Kær

Peter Kær
Show af Peter Kær:

Skuespiller, studievært og entertainer – men først og fremmest mand.

Han har været single, så kæreste – siden blevet far og dermed sat godt fast i parforholdet.

Peter er og bliver underholder. En sjov mand, der boltrer sig i parforholdets mange kringelkroge.

Han kan tale i en lind strøm om dit – eller i hvert fald din nabos privatliv. Så godt og så underholdende, at man får helt ondt af grin.

På en drenget og charmerende måde indtager Peter Kær publikums hjerter – og man nikker genkendende til hans fremlæggelse af, hvordan forskellen på mand og kvinde gør, at vi misforstår hinanden og i det hele taget anskuer livet forskelligt.

De situationer, Peter Kær præsenterer os for i sit soloshow, vil med garanti gøre os alle en smule klogere – især på hinanden.

Ja, det er en uudtømmelig kilde han her har fundet…

Som konferencier har han med sine mange års erfaringer indenfor radio og tv udviklet ”konferencier-genet”. Det kræver sin mand at være tv- og radiovært. Man er ”på” og skal forholde sig til mange forskellige mennesker, situationer og uforudsete indfald.  Peter Kær tænker hurtigt, glider ind i selskabet som en af gæsterne og er lige præcis sådan en, men gerne vil have med til bords.

Med et glimt i øjet, musikalitet, afslappethed og initiativ gør Peter Kær aftenen til noget helt specielt, han møder altid velforberedt op, og ved, fra det øjeblik han går på scenen, lige så meget om arrangementet som værten.

Peter Kær booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen