Peter Ingemann: TV-vært og forfatter. Peter har lavet TV i 15 år – de 11 af dem som vært på nogle af Danmarks mest sete TV-programmer (Hammerslag, Den Store Bagedyst, Nybyggerne med flere).

Peter Ingemann foredrag:

Foredrag 1: Underholdende foredrag om Størst med værten Peter Ingemann
Størst – er TV2s nye rejseprogram om de største og mest fascinerende ting i verden. Programmet har gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer nogensinde for et underholdningsprogram. Kom med værten, Peter Ingemann, bag kulisserne på dette populære program. Og hør hemmelighederne bag succesen og alle de sjove sidehistorier – som ikke kom med i programmet. Foredraget krydres med klip fra Størst.

Foredrag 2: Ingemanns Land
De fleste kender Peter Ingemann som den søde og pæne vært i TV-programmet Hammerslag, men Peter Ingemanns liv har dog ikke altid været en dans på roser, og det har han bl.a. skrevet om i sin bog ”Ingemanns Land”.  I den beskriver Peter Ingemann et liv præget af en far med op- og nedture, som påvirkede hele familien. I sit foredrag – som afholdes i interview form – fortæller han om sin barndom, og dette vil sikkert give publikum et nyt billede af den populære Tv vært.

Foredrag 3: Hammerslag
Et foredrag om Danmarks mest populære og længst kørende livsstilsprogram – Hammerslag. Efter mere end 22 år trækker programmet stadig 1 million seere hver uge. Men hvad er det der gør programmet så populært? Peter Ingemann vil i dette underholdende foredrag, fortælle om de elementer, der gjorde programmet til en succes, og supplere med sjove og overraskende klip fra optagelserne af Hammerslag.

Peter Ingemann kan også bookes som auktionarius, events med mere…

Foredrag med Peter Ingemann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Send en forespørgsel

  • Ønsket dato for arrangement
  • :
  • Ca. antal deltagere/tilhørere
  • Har du spørgsmål bedes du skrive dem her.
    Klik i boxen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev