Palle Bo er podcast- og radiovært/-producer. Fuldtidsrejsende og digital nomade.

Foredrag af Palle Bo:

Foredrag 1: DET ER ALDRIG FOR SENT AT LEVE LIVET. / Mit liv som RadioVagabond.
Da Palle Bo gik ind i 50’erne, havde han et godt liv. Han boede i et skønt hus med en smuk og kørte en dejlig bil. Han var også på toppen af sin karriere rent professionelt og var Danmarks mest prisvindende radioreklame-producer. Alligevel tænkte han ”when it’s not broken, consider breaking it” og tog en anderledes beslutning. Han begyndte at planlægge at blive digital nomade og rejse verden rundt på fuld tid uden fast adresse. I sommeren 2016 havde han solgt sit hus, sin bil og alle sine møbler og siden har han rejst til de fleste afkroge af verden og har ingen planer om at stoppe før han har besøgt alle lande i verden. Og måske aldrig.

I dette foredrag vil han dele en del historier og nogle af de erfaringer, har har haft med at være backpacker i en ret moden alder.

Foredrag 2: GØR NOGET ANDERLEDES. / Giv din kreativitet en vitaminindsprøjtning.
Er det muligt at rejse jorden rundt på fuld tid og stadig producere prisvindende radio og podcasts? Ifølge Radioguru Palle Bo er det. Siden sommeren 2016 har han kaldt sig selv RadioVagabond og været uden fast adresse. I dette foredrag fortæller han, at han selv føler, at han bliver bedre til sit arbejde, når han er holder sig passioneret og inspireret.

Det gør han ved at sikre, at sine dage er fulde af overraskende oplevelser på uventede steder. Ved at gøre noget anderledes hver dag og ved at tale med fremmede mennesker og forsøge at lære noget om deres kultur og livsstil. Ved at leve livet på kanten af sin komfortzone og leve efter mottoet: “Når du er i tvivl, så sig ja”. Men også om hvorfor det er vigtigt for ham, at omgive sig af inspirerende mennesker, selvom han rejser alene.

Hør hvordan du også kan holde dig inspireret og kreativ – uden at være helt så drastisk.

Palle Bo:

Palle Bo har været radiomand hele sit voksne liv. Med en baggrund i reklamebranchen startede han med at lave radio i 1985, og er medstifter af Radio ABC Gruppen, der blandt andet driver 17 radiostationer. Han har været radiovært, producer, salgschef, radiochef og professionel ”TelefonJoker” i både radioen og på TV.

Siden 2007 har han drevet firmaet Radioguru, hvor han producerer radioreklamer, podcasts og anden lydproduktion. Som podcaster var han med fra starten i 2006 og siden har han produceret en lang række for sig selv og flere for kunder, heriblandt LEGO®.

I 2016 udgav han bogen “Guide til bedre radioreklamer“, hvor han gennemgår, hvordan man producerer og indrykker radiokampagner, der virker bedre.

Palle Bo er en erfaren foredragsholder og udover sin rejse, taler han om radio, kreativitet og podcasting. Han har været på scenen i Brasilien, Canada, Tjekkiet, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien, Grønland, Indien, Iran, Irak, Norge, Rusland, Slovakiet, Sydafrika, Bahamas, Nederlandene og i USA.

I juli 2016 startede han sit liv uden fast adresse som digital nomade. Han solgte sit hus, sin bil og alle sine møbler og begav sig ud med det mål at besøge alle lande i verden.

På sin rejse kalder han sig selv for Radiovagabond og dokumenterer hele sin rejse i en podcast, der udkommer på både dansk og engelsk. I begyndelsen af sin rejse lavede han desuden et ugentligt indslag til DR P1 med titlen “Palle Alene Rundt i Verden“.

Foredrag med Palle Bo booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen