Nick Horup

Nick Horup

Foredrag af Nick Horup: Hvem er gak-gak? Journalist Nick Horup  er manden bag de prisbelønnede tv-udsendelser på TV 2…

Læs mere
Book Nick
Foredrag af Nick Horup:

Hvem er gak-gak?
Journalist Nick Horup  er manden bag de prisbelønnede tv-udsendelser på TV 2 med Morten og Peter. I snart 20 år har han fulgt de to mongol-drenge, delt deres glæder, kriser og sorger. De mange møder med drengene har påvirket Nick Horup meget og naturligvis givet et stort kendskab til og forståelse for – hvordan livet former sig, når man er udviklingshæmmet. Nick Horup holder et foredrag, hvor han  med afsæt i udsendelserne vil lægge op til debat om det at være anderledes, han vil fortælle, vise klip fra filmene og især beskrive, hvad der skete, når kameraerne var slukkede. Lørdag den 3. maj 2008 fik Nick Horup overrakt Hadsten Højskoles pris, og i den forbindelse leverede han et underholdende og medrivende foredrag om programmerne om Morten Jensen, Peter Palland og Anna Ahleson.

Det første program i serien blev sendt i 1991. Nick Horup har med disse programmer været med til at vise, at de udviklingshæmmede – på samme måde som alle andre – ikke er ens masse men tværtimod meget forskellige typemæssigt. I indstillingen for at tildele Nick Horup prisen hedder det: ”Nick Horup har formået at ændre på mange danskeres holdninger til det at være normal. Han har gennem sine tv-programmer givet os stof til eftertanke på en humoristisk og brugbar måde”.

Kan også engageres som ordstyrer.

Nick Horup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular