Morten Wichmann

Morten Wichmann
Stand-up af Morten Wichmann:

Du kender ham fra:
DM i stand-up – hvor han i 2008 blev nr. 2, utallige comedy-programmer på TV2 Zulu – bl.a. Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu News og senest Nørgaards Netfix, samt hans one man show Morten Wichmann gør sin ting.

Han kan finde på at snakke om:
Nyhederne, sig selv og dig!

Kort om:
Morten har allerede skabt et navn for sig selv med sit enorme komiske talent. Hans stil er hurtig, kompromisløs og skarp med en befriende portion fjol oveni.

Til trods for sin unge alder er Morten Wichmann en af de vigtigste bidragsydere til den danske comedy-scene. Han debuterede som komiker i 2007 og blev allerede året efter nr. 2 ved DM i stand-up. Han har siden medvirket i utallige comedy-oplevelser. Blandt andet podcastet Fup i farvandet, der i 2017 blev nomineret til en ZULU Award, samt tv-programmer som Nørgaards Netfix, Dybvaaaaad, Simon Talbots Sketchshow og Gir det mening – ifølge Torben Chris, der på ingen måde ville være blevet så sjove, hvis det ikke var for Mortens input.

Men det er når Morten Wichmann selv optræder, at han er sjovest. Her har han været på 6 danmarksturneer, blandt andet som opvarmer for Simon Talbot. I 2015 præsenterede han sit første one man show Morten Wichmann gør sin ting, der spillede for udsolgte sale i København, Odense og Århus. Showet blev efterfølgende vist på TV2 Zulu.

Har du endnu ikke oplevet Morten Wichmann live, har du nogle af dine største grineflip tilgode.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen