Morten Sabroe

Morten Sabroe

Journalist, forfatter, skribent. Har lavet radio og fjernsyn, senest tv-serien ‘Udflugt mod døden’ der blev en stor succes både i Danmark og Sverige, og som handlede om hvordan man forbereder sig på døden. Har arbejdet som journalist på Information, Politiken, Berlingske og Jyllands-Posten. Har skrevet en række romaner, og de selvbiografiske bestsellers ‘Du som er i himlen’ og ‘Fader vor’. En meget seriøs, og når det passer sig, meget humoristisk fortæller og underviser.

Morten Sabroe har senest udgivet bogen “Mit halve hjerte, mit hele liv” (Politikens Forlag 2018).

Foredrag af Morten Sabroe:

Foredrag 1: Forfatteraften med udgangspunkt i seneste udgivelse.

Foredrag 2: Lær at elske – og tilgive – dine forældre.
Vi har dem allesammen, og vi har alle vores konflikter dem. Forældrene kan ingen komme uden om, men du kan lære at komme uden om de traumer, knuder, sår og svigt de har sat i dig, så du ikke lever hele dit liv med at gentage dem overfor de mennesker du møder. Frigør dig selv, og frigør de mennesker du møder. Ud fra sine to selvbiografiske bøger ‘Du som er i himlen’ og ‘Fader vor’ fortæller Morten Sabroe om hvordan du kan gøre dig selv fri, så du kan blive dig selv.

Foredrag 3: Skriv dit liv.
Alle mennesker har (mindst) en bog i sig. Bogen om deres eget liv. Morten Sabroe har skrevet række bøger om sit eget liv, og i dette foredrag fortæller han om hvordan man fanger læseren og bygger sin historie op og dramatiserer den så den ikke bliver privat, men personlig, og så den kommer til at ramme så mange mennesker som muligt, fordi den er almenmenneskelig. Sabroe fortæller om hvordan han blander humor og alvor, og sammensætter en bog der hele vejen igennem er så underholdende at folk ikke kan slippe den.

Foredrag 4: Fuck autoriteterne. Et stand up show.
Sæt hælene i, vær dig selv. Stol på dig selv, vis dig selv respekt. Tal din chef imod når han viser sig at tage ringe beslutninger. Sæt dig i respekt. Det kan du kun gøre på én måde: Vær dygtig, vær velforberedt, være bedre end de andre, også bedre end din chef. Vid hvad du taler om. Morten Sabroe har gennem hele sit liv som journalist sat sig op mod de chefer, der ikke vidste hvad de talte om. Han har igen og igen nægtet at parere ordrer, og har igen og igen opdaget at det giver respekt hos de chefer han har modsagt. Det har også betydet at han har fyret en lang række chefer før de fyrede ham. Hør hvordan du tager autoriteten fra de dumme, og giver til de kloge.

Foredrag med Morten Sabroe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen