Mikkel Rask

Mikkel Rask
Stand-up af Mikkel Rask:

Du kender Mikkel Rask fra:
Vinder af DM i stand-up 2015, stand-up.dk, Zulu Comedy Galla 2010 og hans stærke optræden ved Comedy Aid 2015.

Mikkel kan finde på at snakke om:
Dumme ting vi alle siger, dumme ting vi alle gør, og de i særklasse dumme ting han selv oplever.

Ting du ikke vidste om Mikkel Rask:
Mikkel har tre klarinetter liggende derhjemme, som han troede skulle føre til en jazz-karriere, men han kan ikke engang læse noder.

Kort om Mikkel Rask:
At Mikkel Rask hører til blandt Danmarks sjoveste komikere, har der længe ikke været tvivl om i komikerbranchen. Nu har han så også papir på det, som vinder af DM i stand-up 2015.

Mikkel er kendt for sit originale, skarpe materiale, der især kredser om de absurde ting, vi alle kender fra hverdagen. Og helst dem, der foregår over bæltestedet! Kvaliteten af indholdet og hans intelligente levering afslører en vis begavelse, og Mikkel er faktisk også bachelor i litteraturhistorie.

Han startede med stand-up for syv år siden og har opbygget et imponerende renommé med optræden ved Zulu Comedy Galla i Operaen og stand-up.dk, ligesom han både har skrevet og medvirket i tv-programmer som Nørgaards Netfix, Dybvaaaaad og Danish Dynamite. Derudover skriver han dagligt for humorsiden HeltNormalt.dk. Komikerveteranen Thomas Hartmann har udtalt, at ”Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark”. Og der skal noget til for at imponere Hartmann!

Man går med andre ord ikke galt i byen med Mikkel, der er en af branchens stærkeste, målrettede komikere. Det er stand-up i en vanvittigt morsom potens, fordi han udover en fænomenal timing leverer substans med sjov på!

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen