Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius
Stand-up af Mikkel Klint Thorius:

Du kender Mikkel Klint Thorius fra:
DM i stand-up 2013, Testkaninerne på TV2 Zulu, Nørgaards Netfix på TV2 Zulu og som vært for “Zulu Comedy Galla – Rød Løber 2015”.

Mikkel kan finde på at tale om:
Mikkels materiale spænder bredt. Han er ofte navlepillende og snakker om sit eget røde hår og/eller sin oplevelse af at begynde at træne. Men Mikkel kan også godt lide at tage udgangspunkt i det danske samfund og sin generation. Det gør han, når han snakker om overvågning, politkernes måde at tale ned til os på og hvordan han og hans Mokai-drikkende generation på et tidspunkt skal overtage landet.

Det vidste du ikke om Mikkel Klint Thorius:
På trods af at Mikkel nærmest er klinisk boldmongol, har han spillet fodbold i mange år og gør det stadig i weekender på et 7-mands hold, hvor tømmermænd nærmest er obligatorisk.
Begge hans forældre er lærere, så da Mikkel fremlagde idéen om, “at nu ville han være komiker”, blev der lagt meget tryk på, at en uddannelse og en plan B er vigtig. Der er dog ikke fundet nogen Plan B endnu.

Mikkel Klint Thorius er født til at optræde. Væbnet med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show – hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i stand-up 2013, hvor det tidligt stod helt klart, at dette lysende talent ville ende i finalen.

Mikkel kunne opleves på Comedy Aid 2017, han er aktuel med “Tilbage til studiet” som er en slags webisode og vandt i foråret 2017 “Comedy Fight Club”.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen