Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha har i sit 25 årige arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV. Fra Kanal 2’s…

Læs mere
Book Mikkel

Mikkel Beha har i sit 25 årige arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV. Fra Kanal 2’s start i midten af 80’erne til børne og ungdomvært på DR B&U. Producer på prisbelønnede dokumentarprogrammer, til værtsvikar på Robinson, redaktionschef, og TV2- redaktør på de helt store underholdningsshows. Han har været serieproducer for Discovery Channel International og de seneste år vært på Go´Aften Danmark og nu Go’ Morgen Danmark.

Arbejdet og Mikkels eget liv har bragt ham rundt i alle lag af Danmark, og givet ham evnen til at komme ind på livet og tale godt, med næsten alle mennesker. Mikkel er på rejsefronten et tidligt skadet barn. Med en opvækst på Nordkaperen var grunden lagt til et liv hvor han som skipper, sammen med sin egen familie, har sejlet store dele af verden tynd. Hans arbejde har bragt ham fra Tahiti til Bangladesh, fra USA til Rusland og i det meste af Europa. Mikkel er en levende fortæller der kan give sine tilhørere et sus, fra enten den store vide verden, eller vores egen TV-verden.

Foredrag af Mikkel Beha Erichsen:

Foredrag 1: Til søs med Mikkel Beha
Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster”, og fortæller om alt det, man ikke ser på TV. Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med, efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.

Foredrag 2: Mikkel og den store verden
En hver rejse starter med en drøm. På et tidspunkt vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden”, fortæller Mikkel Beha Erichsen om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem. Siden Mikkel kunne tage sine første skridt, har mange af hans skridt været på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortsskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, Kaptain og fortæller. Den røde tråd i et foredrag med Mikkel – og i hans eget liv – er frihed. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået i mod strømmen, for at holde fast i friheden. For at citere Mikkel Beha Erichsen selv: ”Friheden har ingen omkostninger, men er for mig at se ren og klog investering i det gode liv.”

Foredrag 3: Tal ordentlig – om kommunikation
Mikkel fortæller om, og viser både gode og dårlige eksempler fra, sit arbejde med at interviewe små 2000 mennesker årligt, og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte TV. Alt lige fra Statsministre til generte vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise. Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne op og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat. Mikkel inviterer folk ”på scenen” til en samtale og viser i meget konkrete eksempler hvad der virker, og hvilke spørgsmål eller metoder man helt sikkert skal undgå? Mikkel giver eksempler på god og dårlig spørgeteknik, godt og dårligt kropssprog og alt det andet man skal huske på, når man skal vinde et andets menneske fortrolighed, og give dem lysten til at dele deres historie. En aften med Mikkel Beha vil kunne inspirere og motivere til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler, eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen. Mikkel er en humoristisk og levende fortæller, der ikke er bange for at give eksempler på sine egne bommerter eller pinlige episoder fra eget liv.

Læs meget mere om Mikkel Beha

Ordstyrer/Moderator
Mikkel Beha er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælpe jer med at binde dagen sammen. Så uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Mikkel Beha et virkelig stærkt kort at have på hånden.

Foredrag med Mikkel Beha Erichsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular