Mick Øgendahl

Mick Øgendahl

Du kender Mick Øgendahl fra:
Showene “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, ”UNDSKYLD!”, “Propaganda” og “SPAS”, men også fra “Tak for i aften”, “Hvor fanden er Herning?” og senest “Tomgang” på TV2 Zulu samt filmene ”Blå mænd”, “Julefrokosten”, “Alle for én” og fra “Alle for to”.

Mick kan finde på at snakke om:
Ekspedienter, undertøj, trafikanter, opvækst på landet og livets uretfærdigheder.

Det vidste du ikke om ham:
Lagde stemme til zebraen ‘Marty’ i animationsfilmen “Madagascar”.

Kort om Mick:
Mick Øgendahl er noget nær det sjoveste menneske på dansk grund, kendt for sit enorme komiske talent, der undertekstes af et fantastisk gummiansigt. Han er en moderne klovn. Sådan siger i hvert fald kollegaerne om Mick Øgendahls stand-up-stil, der nyder godt af både hans krøllede krop og fjollede fjæs. Han er en komiker, der taler til hjertet og hjernen – og han mestrer den hurtige, umiddelbare komik, men også den mere nuancerede.

Det er da heller ikke overraskende, at Mick ved Zulu Comedy Galla 2012 fik tildelt prisen som årets komiker.

Mick er for tiden aktuel med sit one man show FEST, der handler om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu.

Pressemateriale

Folk forventer kvalitet, når de hører hans navn – og Mick Øgendahl kan levere det. Ud over at lave TV og optræde med stand-up, så har Mick Øgendahl også en lang række andre kompetencer, der supplerer hans talent. Som manuskriptforfatter skrev han sammen med instruktøren Rasmus Heide filmen “Blå mænd”, som Mick Øgendahl selv medvirker i i rollen som Dion.

Som skuespiller formår Mick Øgendahl at gøre rollen både troværdig og samtidig humoristisk – og til tider får man som tilskuer utrolig ondt af de arme sjæle, han får vækket til live i sit arbejde. Mick Øgendahl forstår at bruge sin fantastiske mimik korrekt og de følelser, han kan gengive, viser hans alsidige kompetencer. Hans energi er uovertruffen og smittende.

 

Del denne side på:
Til toppen