Michèle Bellaiche er journalist og tv-vært, der siden 1998 har været tilknyttet TV 2. Hun har læst litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og samfundsvidenskab på Sorbonne i Paris inden hun blev uddannet journalist. Bellaiche debuterede i 1997 som tv-vært på TV3-programmet Go morgen men har siden 1998 været tilknyttet TV 2. Først som vært på TV 2 Nyhederne, senere på Station 2 og siden 2006 på Go’ Aften Danmark. Senest har hun været vært på programserien Klamphuggerne fra 2009. I og med hun er vært på Go’ Aften Danmark er hun ansat af Nordisk Film TV. I 2010 og 2013 vandt hun Billed-bladets læserpris som bedste kvindelige tv-vært. Hun er datter af en fransk far og en dansk mor, og har undervist i fransk på aftenskoler.

Foredrag:
Sådan skaber du god relation til andre mennesker!

ALLE kan lære at skabe god kontakt til andre mennesker, og det handler hverken om alder, køn, udseende eller position – det handler udelukkende om at have modet og redskaberne til at gøre det.

Michèle Bellaiche har som studievært mere end 20 års erfaring i at ”tale” med andre mennesker på en naturlig måde. Hun har interviewet flere tusinde forskellige mennesker lige fra de største stjerner til den helt almindelig dansker.

I dette foredrag giver hun dig via eksempler fra sit eget liv en række simple redskaber til at lære, hvordan man skaber nem og god kontakt til andre mennesker.

Hvad end du ønsker bedre kontakt til dine kolleger, dine kunder, din chef, dine medarbejdere, dine venner eller måske en ny partner, vil du med dette humoristiske og ærlige foredrag lære, hvordan man enkelt og naturligt får god kontakt med andre mennesker og dermed bliver bedre til at kommunikere med sine omgivelser.

Konferencier/ordstyer
Michèle Bellaiche kan også bookes som konferencier eller ordstyrer.

Michèle Bellaiche booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Send en forespørgsel

  • Ønsket dato for arrangement
  • :
  • Ca. antal deltagere/tilhørere
  • Har du spørgsmål bedes du skrive dem her.
    Klik i boxen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev