Michèle Bellaiche

Michèle Bellaiche er journalist og tv-vært, der siden 1998 har været tilknyttet TV 2. Hun har læst litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og samfundsvidenskab på Sorbonne i Paris inden hun blev uddannet journalist. Bellaiche debuterede i 1997 som tv-vært på TV3-programmet Go morgen men har siden 1998 været tilknyttet TV 2. Først som vært på TV 2 Nyhederne, senere på Station 2 og siden 2006 på Go’ Aften Danmark. Senest har hun været vært på programserien Klamphuggerne fra 2009. I 2010 og 2013 vandt hun Billed-bladets læserpris som bedste kvindelige tv-vært. Hun er datter af en fransk far og en dansk mor, og har undervist i fransk på aftenskoler.

Foredrag af Michèle Bellaiche:

Foredrag 1: Foredrag om demens
Op mod 400.000 danskere er nære pårørende til en person, der har en demenssygdom. Michèle Bellaiche har været én af dem. For første gang taler hun åbent om, hvordan hun opdagede sin mors begyndende tegn på demens, hvordan hun og familien i lang tid benægtede det, og hvad hun KUNNE have gjort for at hjælpe sin mor til et bedre liv med demens. I dette meget rørende foredrag kommer du helt tæt de svære situationer og følelser, der kan fylde hos pårørende til demente. Du får konkrete tips til, hvordan du kan hjælpe den demente og dig selv til en bedre hverdag med færre bekymringer og frustrationer. Du lærer om nogle af de forskellige former for demens, der findes og så får du viden om, hvad du selv kan gøre for at undgå at blive ramt af den hastigt voksende sygdom. For faktisk kan en tredjedel af alle demenssygdomme forebygges uden brug af medicin. Gå ikke glip af dette ærlige og sårbare – men også livsbekræftende foredrag med TV-værten Michèle Bellaiche, der står bag TV2-dokumentaren “Når hjernen svigter”. Michèle håber på at andre vil dele deres oplevelser som pårørende til demente – for det er, når vi taler ærligt sammen, at vi for alvor kan hjælpe hinanden.

Foredrag 2: Sådan skaber du god relation til andre mennesker!
ALLE kan lære at skabe god kontakt til andre mennesker, og det handler hverken om alder, køn, udseende eller position – det handler udelukkende om at have modet og redskaberne til at gøre det.

Michèle Bellaiche har som studievært mere end 20 års erfaring i at ”tale” med andre mennesker på en naturlig måde. Hun har interviewet flere tusinde forskellige mennesker lige fra de største stjerner til den helt almindelig dansker.

I dette foredrag giver hun dig via eksempler fra sit eget liv en række simple redskaber til at lære, hvordan man skaber nem og god kontakt til andre mennesker.

Hvad end du ønsker bedre kontakt til dine kolleger, dine kunder, din chef, dine medarbejdere, dine venner eller måske en ny partner, vil du med dette humoristiske og ærlige foredrag lære, hvordan man enkelt og naturligt får god kontakt med andre mennesker og dermed bliver bedre til at kommunikere med sine omgivelser.

Konferencier/ordstyer

Michèle Bellaiche kan også bookes som konferencier eller ordstyrer.

Michèle Bellaiche booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen