Michala Petri & Lars Hannibal

Michala Petri & Lars Hannibal
Michala Petri & Lars Hannibal Duo

Petri/Hannibal Duo havde deres første koncert i efteråret 1991, siden er det blevet til næsten 2.000 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten og i et stort antal danske kirker. Sammen har de udgivet 7 internationalt anmelderroste og prisbelønnede CD ́er,- den seneste udkom i 2017 karakterstykker af Carl Nielsen, Edward Grieg og Asger Lund Christiansen, Edouard Lalo og Lars Hannibal.

Michala har flittigt gang i solistkoncerter med orkester eller kor rundt om i verden, optrædender med videoinstallationer, improviserede koncerter, samt cd-optagelser. Michala er i 2019 udnævnt til Årets P2 kunstner.

Hannibal optræder jævnligt sammen med Ghita Nørby, og står bag pladeselskabet OUR Recordings, som på bare 13 år har markeret sig stærkt internationalt, med mange prisbelønnede og Grammy-nominerede CDér.

En koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker. Programmet vil holde sig inden for det klassiske, og Michala vil spille på et bredt udvalg af sine mange typer blokfløjter. Programmet vil være meget varieret,- også geografisk og tidmæssigt. Flere af stykkerne vil være ”karakterstykker” og andre vil have folkemusikinspiration. Begge musikere vil også spille solo.

Petri/Hannibal Duo spiller et program som er:
Smukt – Virtuost – ”Barokt” – Humoristisk – Seriøst – Uhøjtideligt – Gammel – Nyt Tysk – Italiensk – Argentinsk – Dansk – Norsk – og måske Kinesisk.
Komponisterne vil være bla. Bach, Corelli, Piazzolla, Grieg, Carl Nielsen, Sunleif Rasmussen, Hannibal og Petri
Programmet henvender sig til alle aldre.

En journalist skrev:
”Samtaler, samvær og kommunikation er nøgleord i Michala Petris og Lars Hannibals univers. Den stadige dialog – med sig selv, med hinanden og med publikum – er altafgørende for at skabe den oplevelse, uden hvilken musikken blot er nogle noder på et stykke papir. Når man som de to har nået den musikalske modenhed og tekniske overlegenhed, flytter fokus sig uvægerligt. Ud i rummet, ud i salen. Og det i en sådan grad, at kontakten til publikum nærmest er håndgribelig. De fanger atmosfæren og spiller med den, og derfor er en koncert med Michala Petri og Lars Hannibal en oplevelse udover det almindelige. Én af den slags oplevelser, hvor publikum føler, at der er blevet slået nogle strenge an inden i dem selv. 

Michala Petri har forlængst etableret sig som en af verdens førende instrumentalister, og med Lars Hannibals brede erfaring som med- og modspil formår de to at skabe en enhed, som har vakt opmærksomhed over store dele af verden.

Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken”

Læs anmeldelse fra arrangement afholdt for FOF Århus den 09.10.19. Klik her.

Michala Petri og Lars Hannibal booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen