Michala Petri & Lars Hannibal

Michala Petri & Lars Hannibal
Michala Petri, blokfløjte og Lars Hannibal, guitar/lut

Petri/Hannibal Duo kunne i juli 2017 fejrer 25 års jubilæum. I det kvarte århundrede har duoen spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten. 25 års jubilæet blev bla. fejret med en række udsolgte koncerter rundt i de danske kirker.

Sammen har de udgivet 7 internationalt anmelderroste og prisbelønnede CD´er,- den seneste ”Garden Party” – en ”Jubilæums CD” med karakterstykker af Carl Nielsen, Edward Grieg, Asger Lund Christiansen, Edouard Lalo og Lars Hannibal, udkom i august 2017.

En koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker. Programmet vil være meget varieret,- også geografisk og tidmæssigt. Flere af stykkeren vil være ”karakterstykker” og andet vil have folkemusikinspiration. Begge musikere vil også spille solo.
Programmet henvender sig til alle aldre.

Petri/Hannibal Duo kan også engageres til foredrag om musik med spørgsmål og dialog med publikum.

Del denne side på:
Til toppen