Michael Halvarson

Michael Halvarson

Michael Halvarson er magikeren, komikeren og underholderen som, med sin unikke kombination af skuespilleri, magi og visuel humor, er…

Læs mere
Book Michael

Michael Halvarson er magikeren, komikeren og underholderen som, med sin unikke kombination af skuespilleri, magi og visuel humor, er blevet et stort navn på de internationale scener.

Han fik sit gennembrud da han blev håndplukket til en af hovedrollerne i originalopsætningen af Cirque du Soleil´s show Kooza. Efter premieren i Montreal fortsatte Michael at spille med i forestillingen på deres verdensturné, hvor prikken over i´et blev finalen på Royal Albert Hall i London.

Totalt blev det over 1000 shows med Cirque du Soleil og han er blevet set af millioner af mennesker i shows og TV-programmer over hele verden. I Sverige var han en af de tre magikere som kunne ses i programserien Helt magisk på SVT.

Michael har også haft succes som gæsteartist i det engelske TV-show The Magicans på BBC One og medvirket sammen med fem af verdens bedste illusionister i showet The The Illusionists i Singapore.

Når Michael underholder er der meget kontakt med publikum og der er visuelle numre med magi. Showet passer perfekt for et internationalt publikum og kan bestilles på svensk eller engelsk.

Hans udstråling i kombination med hans professionalisme har gjort ham til en meget anerkendt underholder som med fordel også kan bookes som aftenens konferencier.

Videoklip:

Michael Halvarson – Comedy with a twist!

Michael Halvarson – på to minutter (svensk):

Michael Halvarson – fra BBC One (engelsk):

Michael Halvarson – fra Cirque du Soleil (engelsk):

Anmeldelser:

★ ★ ★ ★ ★
”Michael Halvarson is a hilarious pickpocket magician”
Louis B. Hobson, Calgary Sun, Kanada

”riggered laughter the moment he appered… sinfully hilarious”
Samantha Ann Francis, Fever Avenue, Singapore

”När Michael Halvarson möter sin publik uppstår magi”
Ammi Bohm, Expressen, Sverige

”A brilliant pickpocket”
Nathaniel Eaton, San Francisco Weekly, USA

”a pickpocket so dextrous he succeeds in stripping an audience participant of his watch, phone and tie while appearing merely to brush past him”
Luke Jennings, The Guardian, UK

”dazzling display of pocket picking”
Dominic Maxwell, The Times, UK

”it is the pickpocket that truly leaves everyone in wonder and amazement”
Jayna Rana, The Void Magazine, UK

”ingenious”
Marcus Crowder, The Sacramento Bee, USA

Ved brug af foto skal fotograf Peter Knutson nævnes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular