Mich Vraa

Mich Vraa

Mich Vraa er aktuel med bogen "Under en anden himmel" Om bogen: Mich Vraas "Under en anden himmel" er…

Læs mere
Book Mich

Mich Vraa er aktuel med bogen “Under en anden himmel”

Om bogen:

Mich Vraas “Under en anden himmel” er en opslugende fortælling om et umage venskab og en usædvanlig mands mystiske liv og skæbne.

I Sydfrankrig rydder Emma op i sin afdøde fars hus. Hun er præget af savn og sorg over at have mistet den far, hun kun nåede at have kontakt til i seks år. Mens hun er på svampejagt, møder hun en lettere forvirret mand, der øjensynligt er særligt god til at finde trøfler. Langsomt udfolder han sin betagende livshistorie fra sin barndom i 1930’ernes Fransk Indokina til et vildt ungdomsliv i Hongkong, Algeriet og London, inden en kinesisk shamans spådom fra Hongkongs havnekaj pludselig bliver indfriet.

Uundgåeligt bliver du suget ind i Mich Vraas fantastiske fortælling i “Under en anden himmel”, der konstant fascinerer og overgår sig selv.

Mich Vraa har sammen med Jesper Bugge Kold udgivet bogen “Tre dage i april”.

April 1945. Mens krigens sidste krampetrækninger sønderriver Nazityskland, venter tusinder af danske fanger i kz-lejren Neuengamme på Folke Bernadottes hvide busser. Den unge Dagmar Valgreen har meldt sig til missionen for at redde én enkelt af dem: Den mand der opfyldte alle hendes drømme indtil han forsvandt.
Tre dage i april er en roman om Dagmars rejse med bus 474 gennem det udbombede Tyskland. Det er en historie om mod og opofrelse, om krigens gråzoner, men i særdeleshed om at ændre sit syn på verden og på sig selv.

Om romanen “Vaniljehuset”.

Mich Vraa vaniljehusetOm bogen: “Vaniljehuset” af Mich Vraa handler om en velhavende fabrikants tilbageblik på sin barndoms trange kår, ambitiøse drømme, komplekse kærlighedsliv og hjemsøgende forbindelser han fik under 1. verdenskrig.

Dusinius vokser op som det 12. og yngste barn i Odense med en far som byens skomager ved afslutningen af det 19. århundrede. De barske vilkår i familien tænder hans ambitioner om velstand og anerkendelse i en tidlig alder. Og allerede som ung formår han at skabe indbringende forretninger, heriblandt det succesrige handelsfirma Vaniljehuset. I 1929 reflekterer den nu ældre, velhavende og svagelige Dusinius over sin hårde barndom, ungdommens indviklede romancer og de dunkle forbindelser han etablerede under 1. verdenskrig, som stadig plager hans samvittighed.

“Vaniljehuset” er inspireret af virkelige personers liv i Odense, og er dragende slægtshistorie om en mands ambitiøse liv med svigt og fejltrin, som har sat sine evige aftryk.

Mich Vraa brød i 2016 igennem som forfatter med romanen HAABET, første bind i en trilogi om Dansk Vestindien. Andet bind, PETERS KÆRLIGHED, udkom året efter, og den sidste bog i trilogien hedder FAITH.

Vraa er uddannet journalist og arbejdede i dagspressen indtil han i 1995 blev forfatter og skønlitterær oversætter på fuld tid. Han har givet dansk stemme til en lang række engelske og først og fremmest amerikanske forfattere som Jonathan Franzen, Anthony Doerr, Ernest Hemingway og John Williams.

Foredrag af Mich Vraa:

Om forfatterskabet

Foredrag med Mich Vraa booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular