Mette Juel Ransby

Mette Juel Ransby
Om Mette som foredragsholder:

Hvem er Mette?
Mette er kendt fra sin dagbog på www.alt.dk som hedder “Mettes Dagbog”, der er udkommet med i alt 25 afsnit siden februar 2016.

Når Mette holder foredrag står det hurtigt klart, at hun er en overbevisende kommunikator, og hun deler sine budskaber på inspirerende og humoristisk vis. Omdrejningspunktet er mødet med kræften, som sender Mette ud på en rejse der byder på lidt af hvert – for hende og for de pårørende. Det bliver aldrig kedeligt når Mette tager publikum med på rejsen, og det er svært ikke at lade sig rive med, når hun hudløst ærligt og åbent fortæller om hendes oplevelser og budskaber. Mette har glimt i øjet og formår at være både sjov og selvironisk til trods for det alvorlige
udgangspunkt. Der bliver rettet fokus på betydningen af kommunikation, opbygning og fastholdelse af kampgejst samt motivering af mentalt overskud. Et anderledes, autentisk, befriende og inspirerende foredrag.

Foredrag af Mette Juel Ransby:

Foredrag 1: DEN REJSE HAR JEG SGU’ IKKE BESTILT
Men jeg var klar over, at jeg var tvungen passager, da lægen så på mig med en alvorlig mine og sagde ”Du har brystkræft”. Jeg kunne ikke afbestille rejsen og kaptajnen samt mandskabet om bord kunne ikke give klare meldinger om de forventede destinationer. Forude ventede en rejse med operation, kemobehandling og strålebehandling som passede alt andet en godt ind. Please fasten your seatbelt and get ready for takeoff. Kom tæt på ”Mettes Dagbog”. Første afsnit udkom 1. februar 2016 på www.ALT.dk og blev i de efterfølgende 7 måneder fulgt op med yderligere 25 afsnit. Dagbogen fortæller om den rejse som kræftdiagnosen sendte Mette afsted på. Oplev ”Mettes Dagbog” live, hvor Mette deler sine følelser hudløst ærligt og med et befriende glimt i øjet til inspiration for både pårørende og ramte.
Varighed: 60-90 min foredrag (30 min hvor publikum kan stille spørgsmål)

Foredrag 2: K(R)ÆFT HVOR HUN SNAKKER
Behovet for at kommunikere nærmest eksploderede da Mette i januar 2016 fik diagnosen brystkræft. Midt i virvaret af operation, kemobehandling og strålebehandlinger blev kommunikation brugt til at bane vej for kampgejst, motivation, glæde og overskud. Hør Mette fortælle om de ”livliner” der hjalp hende gennem rejsen og hvordan hun brugte disse til fysisk og mentalt at komme helskindet gennem ”forhindringsløbet”. Foredraget er alt andet en end trist opremsning af den sorg og bekymring som ofte er forbundet med kræft. Omdrejningspunktet er derimod hvordan Mette ved hjælp af sine ”livliner” fik skabt et solidt fundament for at bevare livsglæde, overskud og optimisme. Med en brændende begejstring leverer Mette et autentisk, inspirerende og åbenhjertigt foredrag, der giver inspiration og motivation til at hvordan kontrollen med livet kan genvindes selv i den strideste modvind.
Varighed: 60 min foredrag (30 min hvor publikum kan stille spørgsmål)

Foredrag med Mette Juel Ransby booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

OM METTE:

  • 47 år, gift og mor til to piger
  • Foredragsholder
  • Forfatter til ”Mettes dagbog” publiceret på www.ALT.dk
  • Taler ved ”Støt Brysterne”-løbene 2016 i København og Århus
  • Senior Market Manager i global medikovirksomhed
  • Uddannet CBA, AVT Business School – København
  • Uddannet HD i Afsætning på CBS
  • Tidligere underviser på merkonom-uddannelsen på Niels Brock

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen