Martin Nørgaard

Martin Nørgaard

Du kender Martin Nørgaard fra:
“DM i stand-up” i 2010, hvor han blev nr. 3. “Linda P – og mig”, hvor han opvarmede. “Standup.dk” på TV2 Zulu med soloshowet “En time på Huset” og two-man showet “Der er noget galt i Danmark” med kollegaen Anders Stjernholm. Comedy Zoo On Tour 2014 og hans nye satireprogram, “Nørgaards netfix”, på TV2 Zulu.

Han kan finde på at tale om:
Martin er typen, der ret tit bliver sur over ting. Primært ting der sker i samfundet, men også ting han oplever og observerer. Sker der uretfærdighed i Martins verden, skal han stensikkert nok påtale den med bitre protester.

Kort om Martin Nørgaard:
Martin er uden tvivl et af de største talenter på den danske stand-up-scene lige nu . Siden han som 18-årig debuterede, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved flere lejligheder. Han blev nr. 3 til “DM i stand-up” i 2010 og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit one-man show “Linda P – og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for hans åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. Martin har desuden gjort sig bemærket i programmet “Standup.dk” på TV2 Zulu med soloshowet “En time på Huset” og two-man showet “Der er noget galt i Danmark” med kollegaen Anders Stjernholm. Det er således også helt fortjent, at han netop har vundet “Garmin Talentprisen 2014” ved Zulu Comedy Galla. Martin kunne i september opleves på Comedy ZOO On Tour. Samme måned havde han premiere på sit nye satireprogram, “Nørgaards netfix”, på TV2 Zulu, der tager vores liv på de sociale medier under kærlig behandling.

Martin Nørgaard kunne i foråret 2016 opleves på tour sammen med Elias Ehlers i konstellationen Det Dystre Skæg, der siden sin start som podcast på Itunes i 2012 har opnået kultstatus. De to komikeres tragikomiske causeren om livets mange facetter rammer en nerve blandt lytterne og har modtaget en samlet lytterscore på fem stjerner og kommentarer som “sjovt, tankevækkende og vanvittigt underholdende” og “Genialt”. Politikens anmelder belønnede Martin med ord som “Martin Nørgaard er sjov og på vej frem”.

Martin Nørgaard er i september 2017 aktuel med hans hidtil største one man show “Indebrændt”.

Pressemateriale

Martin er uden tvivl et af de største talenter lige nu på den danske stand-up-scene. Siden han som 18-årig debuterede på den danske stand-up-scene, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved op til flere lejligheder. Han blev nr. 3 til “DM i stand-up” i 2010 og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit one man show “Linda P – og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for dette åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. Martin har desuden gjort sig bemærket i programmet “Standup.dk” på TV2 Zulu med soloshowet “En time på Huset” og two man showet “Der er noget galt i Danmark” med kollegaen Anders Stjernholm.

Martin er typen, der ret tit bliver sur over ting. Primært ting der sker i samfundet, men også ting han oplever og observerer. Sker der uretfærdighed i Martins verden, skal han stensikkert nok påtale den med bitre protester.

Martin Nørgaard vandt helt fortjent “Garmin Talentprisen 2014” ved Zulu Comedy Galla med begrundelsen: “Martin besidder en, for sin alder, helt usædvanlig ro og autoritet på scenen. Han er ’likable’ og har personlighed, men vigtigst af alt har han evnen til at skrive knivskarpe, velformulerede jokes. Martin er ved at udvikle sig til en af landets bedste satirikere – en komiker af den slags, som hele branchens ry kan have gavn af.”

I efteråret 2014 havde han premiere på sit nye satireprogram “Nørgaards netfix” på TV2 Zulu, der tager vores liv på de sociale medier under kærlig behandling, og har høje seertal.

Booking:
Lukkede arrangementer: ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.
Åbne arrangementer: FBI. Telefon 3888 1952. E-mail: info@fbi.dk.

Del denne side på:
Til toppen