Martin Høgsted

Martin Høgsted

Du kender ham fra:
“DM i stand-up” 2008 (som han vandt), “Stand-up.dk” 2009, “Ups! Det er live” og “Danish Dynamite” – alle på TV2 Zulu, samt fra Selskabet hver lørdag formiddag på DR P3.

Martin kan finde på at snakke om:
Alt hvad der kan rumme noget morsomt – for eksempel remoulade, Afrika og boksere.

Det vidste du ikke om ham:
Han har en bachelorgrad i filosofi og boede efter sit studie et halvt år i Uganda. Og så tænder han på svenskere …

Kort om Martin:
Martin mener, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Hvilket både indebærer, at der ikke er grænser for, hvad han snakker om, og at folk samtidig hygger sig og slapper af i hans selskab. Han bruger i høj grad sin krop til at understrege pointer, hvilket bestemt ikke gør ham mindre skæg. Martin har opnået stor popularitet – og en enorm fanskare på Facebook – med sine værtsroller i TV2 Zulus “Ups! Det er live” og “Danish Dynamite”, som han forøvrigt – sammen med sin makker Magnus Millang – blev tildelt prisen “Årets komiker” for ved Zulu Comedy Galla 2014. Og apropos prisuddelinger var Martin selv vært for Zulu Awards 2015. Martin kan hver lørdag formiddag høres på P3 i programmet Selskabet, hvor han sammen med Anders Grau beriger lytterne med egne observationer og satiriske refleksioner over livet omkring dem.

Martin Høgsted var sammen med Anders Grau værter for Comedy Aid 2016.

Pressemateriale

Martin debuterede på Comedy ZOO i december 2006, og tog samme måned til “DM i stand-up” i Vejle, hvor han, blot anden gang han optrådte, vandt en indledende runde. Tredje gang Martin optrådte, var det foran et kamera og 400 mennesker i en fyldt Portalen i Greve.

“DM i stand-up”- 2006 gav Martin blod på tanden, men inden han for alvor gik i gang med komikken, færdiggjorde han sin bachelor i filosofi. Herefter tog han et halvt år til Uganda, hvor han arbejdede for Røde Kors. Igennem sit studie og opholdet i Uganda, har Martin lært at anskue verden fra en anderledes vinkel.

Martin siger selv, at han finder sin inspiration blandt sine venner, og derfor er hans motto også, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Dette indebærer, at Martin kan snakke om alt, samtidig med at publikum slapper af og hygger sig.

Den anderledes vinkel leveres sikkert med en stor portion charme, og ikke mindst et kropsprog, der i høj grad understreger hans pointer.

Martin har opnået stor popularitet – og en enorm fanskare på Facebook – med sine værtsroller i TV2 Zulus “Ups! Det er live” og “Danish Dynamite”, som han forøvrigt netop er blevet tildelt prisen “Årets komiker” for ved Zulu Comedy Galla 2014 sammen med sin makker Magnus Millang.

Booking:
Lukkede arrangementer: ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.
Åbne arrangementer: FBI. Telefon 3888 1952. E-mail: info@fbi.dk.

Del denne side på:
Til toppen