Martin Erichsen

Martin Erichsen

Martin Erichsen holder foredrag om, hvordan man accelererer den udvikling, man gerne vil se. I en kombination af undervisning, underholdning og praktiske øvelser holder han mere end 200 foredrag om året, hvilket gør ham til en af landets mest efterspurgte.

“Jeg arbejder med, hvordan man får tingene til at fungere og ikke, hvem der har ret og ikke ret. Ligesom når vi skal lære at køre bil: Nogle har startproblemer og skal finde pedalerne. Nogle skal have hjælp til rattet, mens andre har sat sig på bagsædet og ser passivt til, mens bilen suser af sted ude af kontrol. Mit job handler om at få teams og mennesker til at sætte sig tilbage i førersædet og tage kontrol over bilen, så de kan køre, hvorhen de ønsker, i det tempo de ønsker. Det handler i virkeligheden om at skabe frihed.”

Martins baggrund er merkantil. Oprindeligt har han læst HD Finansiering på Handelshøjskolen i København og har arbejdet som management konsulent i det svenske Internet konsulentfirma IconMedialab – men han har også arbejdet som tandstiksælger. Hans humoristiske tilgang og dynamiske stil rammer altid plet – uanset publikums geografi og alder. Igennem de sidste 5 år har over 40.000 mennesker fra mere end 18 lande deltaget i hans foredrag. Med sin merkantile baggrund og livsklogskab bevæger han sit publikum, så alle går derfra inspireret og ikke mindst energifyldte.

“I stedet for at lede efter motivationen i noget, man basalt set ikke gider, har jeg altid arbejdet med at finde modet til at gøre de ting, jeg virkelig gerne vil. På den måde er energien og motivationen kommet helt af sig selv. Min erfaring er, at når vi forstår andre menneskers adfærdsmønstre – når vi træner os selv i at se mennesket bag en persons adfærd, opstår der en langt højere tolerance imellem os. Udviklingen for at nå dertil, starter med at forstå os selv – hvorfor vi gør som vi gør,” afslutter Martin.

Foredrag af Martin Erichsen:

Foredrag 1. Kickstart
½ – 1½ times underholdende igangsætter. Dette er en interaktiv kickstart, hvor Martin Erichsen viser dig, hvordan du aktivt vælger dit fokus og får den bedst tænkelige start på dagen og mandag morgen. Kvaliteten af dit fokus bestemmer kvaliteten af dit humør. Kvaliteten af dit humør er lig med kvaliteten af din hverdag. Ændrer du dit fokus, ændrer du din hverdag.

Ham der er god med en hammer, ser søm overalt.
Forventer vi en hverdag med problemer, vil vi også automatisk søge efter dem. Vi bliver gode til at se dem og får måske flere af dem. Vælger vi i stedet at fokusere på en positiv fremtid, vil vi også bemærke det, vi er gode til. Det motiverer os, skaber glæde og giver energi. Kort sagt: vi bliver den bedste version af os selv.

Slip energien løs
På samme måde kan du på vej til arbejdet vælge, om det skal blive en god dag med glæde og udfordringer, eller om dagens pligter skal ses som rutineprægede og kedelige. Hvis du beslutter at påvirke dig selv positivt via positiv fokus og ser arbejdet som en sportsgren, hvor du træner til det store mesterskab, ændrer du din indstilling, adfærd og energiniveau radikalt. Start dagen med at slippe energien løs, og I er garanteret, at jeres udbytte for hele arrangementet bliver endnu større. En ting er at tale om at være begejstret og i godt humør, noget andet er at opleve det på egen krop – dét er, hvad Martin Erichsens indlæg gør.

Foredrag 2. Gudskelov det snart er mandag
½ – 1½ times interaktivt foredrag Martin Erichsens Gudskelov det snart er mandag–foredrag handler om, hvordan du tager kontrol og glæder dig til mandag morgen og fremtiden uanset hvad den måtte byde på.

Martin giver svar på:

  • Hvordan vælger du dit humør?
  • Hvordan hæver du barren?
  • Hvad skal der til for at nå i mål?

Hvordan kan det være, at kaos, forandringer og usikkerhed gør nogle mennesker stærkere mens andre bryder sammen? Hvordan kan det være, at resultatet af en fodboldkamp kan få nogle til at bryde grædende sammen, mens andre fester hele natten? Svaret er, at det ikke er begivenhederne der bestemmer vores humør, men hvordan vi forholder os til dem. Som den ultimative rollemodel for energi, viser Martin dig, hvordan du påvirker dig selv og dine omgivelsers humør. Kvaliteten af dit humør er lig med kvaliteten af din hverdag og de beslutninger du træffer.

Formidlingen er en kombination af foredrag, underholdning og praktiske øvelser. Det vil sge, at Martin understøtter sine pointer med øvelser, hvor I er aktive – i det tempo I måtte ønske det. Nogle vil gerne være meget aktive, mens et lidt roligere tempo passer bedre til andre. Indlægget målrettes emner som arbejdsglæde, samarbejde, humor, stress, ledelse og salg, så I er sikret en klar rød tråd til mandag morgen.

Oplev et foredrag helt ude på kanten af stolen, der ikke nøjes med at fortælle om begejstring – men skaber begejstring.

NB: Som arrangør skal du være opmærksom på at “Gudskelov det snart er mandag”–medarbejdere er meget begejstrede og dermed højlydte. Spørg derfor kursus- eller konferencestedet, om lokalet er velegnet til glædesudbrud og spontane bifald.

Foredrag 3. Sådan håndterer du urimelige mennesker
Kan man få teamet til at samarbejde perfekt vil man kunne vinde over enhver konkurrent, på ethvert marked, til enhver tid. Ufordringen er, at bare fordi det er simpelt er det ikke nemt. Alle teams laver fejl og kan udvikle sig. Dette foredrag stiller skarpt på hvilke fejl vi typisk begår og hvad vi kan lære af dem.

Det handler om at undgå:

  • Manglende ærlighed og tillid
  • Frygt for konflikter
  • Manglende forpligtelse
  • Ingen ansvarlighed
  • Uopmærksomhed på resultater

Et udpluk af reaktioner, som du kan forvente Martins indlæg giver:

Martin får 10 ud af 10 mulige point!
Torben Birkeholm, Arbejdsmarkedschef, Hjørring Kommune

Martin forlod lokalet med stående bifald
Robert Kristiansen, Adm. Direktør Den jyske Sparekasse

Sygehuspersonalet stod bogstavelig talt på venteliste for at komme ind og opleve Martin Erichsen
Marianne Fabrin, uddannelseschef Hvidovre Hospital

Martin skabte stort engagement i teamet
Claus Pavar, Senior Vice President, Lauritzen Fleet Management A/S

Martin Erichsens indlæg var den perfekte afslutning på vores landsmøde
Frank Høy, personalechef Kommunernes Personalechefforening

Foredrag med Martin Erichsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen