Martin Brygmann

Martin Brygmann

Martin Brygmann gjorde sin entré på scenen som trommeslager i et band, startet med gode venner på Bernadotteskolen. Som…

Læs mere
Book Martin

Martin Brygmann gjorde sin entré på scenen som trommeslager i et band, startet med gode venner på Bernadotteskolen. Som næsten ansvarlig voksen og familieforsørger fandt han sig udelukkende omgivet af musikere og skuespillere og besluttede sig for selv at forsøge sig som skuespiller, og han blev hurtigt et kendt ansigt på DR’s børne og ungdoms TV. Snart fik Martin Brygmann sin første rigtige filmrolle i Søren Fauli’s “De skrigende Halse”, efterfulgt af Peter Bays “Fede Tider”. På samme tid udforskede han sammen med Hella Joof, Paprika Steen, Peter Frødin og Line Knutzon revyscenen under konceptet Guds Blinde Øje på Kafcafeen, kun for at blive headhuntet af Lars Hug til en landsdækkende tur som trommeslager. I den kreative proces med at udforske og skabe nye revy ideer kom tilbuddet om at lave et anderledes sketchshow på TV. Det blev til Lex & Klatten, som har defineret stort set alt dansk comedy på TV siden. Undervejs i forløbet gik det op for skuespillerne, hvor meget de elskede at synge gode sange, og igen i processen finde ud af at blande skæve tekster med store popmelodier. Martin Brygmann oplevede et stort gennembrud som komponist og tekstforfatter og fortsatte dette nye eventyr, ikke kun som sangskriver for Lex & Klatten og Det Brune Punktum, men for utallige andre kunstnere, film, shows og de to store julekalendere, Jesus og Josephine og Valhal. Udover et pladesalg på mange, mange tusinde er Martin Brygmann udråbt af KODA til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år, Noget af en bedrift for en kunstner, som også er en fremragende skuespiller, entertainer, comedy forfatter etc. Alene i år har han vundet nyt terræn med sit fantastiske musical, comedy, one man show “De fleste ulykker sker med lemmet”. Så at beskrive Martin Brygmann’s talent i bare en sætning er ikke let, men overskriften må være: Intelligent, humoristisk, skør, poetisk and musikalsk multi-talent. Sådan er det. Hverken mere eller mindre!

Det er muligt at booke Martin Brygmann i mange forskellige sammenhænge. Bl.a. men ikke begrænset til:

Musikalsk foredrag: Tilfældighed eller skæbnen? – om hvordan man klarer den kreative karrieres kringlede kurs – uden at blive køresyg!

Hvad ville der være sket:
Hvis jeg ikke havde haft modet til at risikere fiaskoen?
Hvis jeg ikke havde været lige dér, på lige præcis dét tidspunkt?
Hvis jeg kom til at spille bas i stedet for trommer?

Martin Brygmann fik sig en bedre karriere, end han havde turde håbe på, trods omveje. Eller måske på grund af omveje? Han har prøvet mere end de fleste af os har, og det tog ham lang tid at erkende, at han skulle komme til at gøre…det hele. Næsten. Mange af os finder tryghed i det velkendte. At dagene mere eller mindre helst skal ligne hinanden så meget som muligt men det er nærmest blevet et dogme for Martin Brygmann, at han udelukkende skal gøre ting, han aldrig har prøvet før. At lede efter de stier der ikke er for nedtrampede. Hans arbejdsdag ligner på ingen måde den foregående og dagen i morgen tager sig helt og aldeles anderledes ud.

Martin Brygmann har lavet et spændende, sjovt, lærerigt og meget underholdende foredrag om hvordan det gik til, at han i dag kan kalde sig trommeslager, komponist, skuespiller, konferencier, sanger, komiker o.a. Alt sammen garneret af sang og popmusik. Og man må gerne synge med.

Varighed 60 minutter + spørgsmål.

Konferencier til store arrangementer, festivaler, firmafester, præsentationer mm. Martin tilrettelægger sammen med arrangør programmet, laver indslag og optræder med musik.
Musikalsk underholdningsshow sammen med multimusiker/ sanger Kim Wagner eller band.
Comedy indslag med Todd, den australske multikunstner kendt fra ”De fleste ulykker sker med lemmet”, Zulu Comedy Award show, TV og YouTube. Varighed ca. 20-25 min.

Martin Brygmann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular