Martin Brygmann

Martin Brygmann

Det er muligt at booke Martin Brygmann i mange forskellige sammenhænge. Bl.a. men ikke begrænset til:

Konferencier til store arrangementer, festivaler, firmafester, præsentationer mm. Martin tilrettelægger sammen med arrangør programmet, laver indslag og optræder med musik.
Musikalsk underholdningsshow sammen med multimusiker/ sanger Kim Wagner eller band.
Comedy indslag med Todd, den australske multikunstner kendt fra ”De fleste ulykker sker med lemmet”, Zulu Comedy Award show, TV og YouTube. Varighed ca. 20-25 min.
Musikalsk foredrag om kreativitet varighed 45 -60 min.
Om foredraget: I foråret 2009 går Martin Brygmann i gang med at planlægge det, der skal blive til 3 års tour de force gennem musik, viralkampagne, oneman teatershow, teatertourné og DVD-udgivelse. I processen bliver der komponeret, lavet castings, skrevet show-forløb, forhandlet, udtænkt nye innovative ideer, lavet magisk scenografi, talt med alle medier og frem for alt optrådt rundt i hele Danmark. Med udgangspunkt i denne proces har Martin Brygmann lavet et foredrag om kreativitet med masser af eksempler fra processen, alt sammen fulgt til dørs af eksempler, videoindslag, sang og musik.

Om Martin Brygman

Martin Brygmann gjorde sin entré på scenen som trommeslager i et band, startet med gode venner på Bernadotteskolen. Som næsten ansvarlig voksen og familieforsørger fandt han sig udelukkende omgivet af musikere og skuespillere og besluttede sig for selv at forsøge sig som skuespiller, og han blev hurtigt et kendt ansigt på DR’s børne og ungdoms TV. Snart fik Martin Brygmann sin første rigtige filmrolle i Søren Fauli’s “De skrigende Halse”, efterfulgt af Peter Bays “Fede Tider”. På samme tid udforskede han sammen med Hella Joof, Paprika Steen, Peter Frødin og Line Knutzon revyscenen under konceptet Guds Blinde Øje på Kafcafeen, kun for at blive headhuntet af Lars Hug til en landsdækkende tur som trommeslager. I den kreative proces med at udforske og skabe nye revy ideer kom tilbuddet om at lave et anderledes sketchshow på TV. Det blev til Lex & Klatten, som har defineret stort set alt dansk comedy på TV siden. Undervejs i forløbet gik det op for skuespillerne, hvor meget de elskede at synge gode sange, og igen i processen finde ud af at blande skæve tekster med store popmelodier. Martin Brygmann oplevede et stort gennembrud som komponist og tekstforfatter og fortsatte dette nye eventyr, ikke kun som sangskriver for Lex & Klatten og Det Brune Punktum, men for utallige andre kunstnere, film, shows og de to store julekalendere, Jesus og Josephine og Valhal. Udover et pladesalg på mange, mange tusinde er Martin Brygmann udråbt af KODA til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år, Noget af en bedrift for en kunstner, som også er en fremragende skuespiller, entertainer, comedy forfatter etc. Alene i år har han vundet nyt terræn med sit fantastiske musical, comedy, one man show “De fleste ulykker sker med lemmet”. Så at beskrive Martin Brygmann’s talent i bare en sætning er ikke let, men overskriften må være: Intelligent, humoristisk, skør, poetisk and musikalsk multi-talent. Sådan er det. Hverken mere eller mindre!

Martin Brygmann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen