Marlene Malle Granild

Marlene Malle Granild

Marlene Malle Granild er en kvinde på 48 år og hjemløs. Marlene er ædru på 5. år og næstformand i foreningen Hjemløse til hjemløse. Marlene er en fighter og kæmper for alle de hjemløse udsatte og skæve eksistenser. Marlene er uddannet social- og sundhedshjælper, social– sundhedsassistent samt steril assistent. Hun fik en arbejdsskade og har gigt i hele kroppen i dag. Marlene er mor til 2 voksne børn og har 2 børnebørn. Marlene kommer fra en sømandsfamilie og har 4 søstre. Marlene har meget stærke meninger og mange ideer til hvordan man kan ændre hjemløsheden i Danmark og arbejder frivilligt hårdt for alle udsatte hjemløse og skæve eksistenser.

Foredrag af Marlene Malle Granild

Hvad, hvordan og hvorfor bliver man hjemløs?

  • Marlenes rejse som ædru hjemløs kvinde på gaden igennem de seneste 5 år sammen med mand og hund.
  • Foreningsarbejde i Hjemløse til hjemløse, happenings, maden på gaden, tv- udsendelserne, samarbejdet med Gadejuristerne, Grønlænderne i Danmark, de unge og de gamle samt udenlandske hjemløse. Årets julemiddag på Rådhuspladsen hvert år.
  • At bo på herberg

Arrangementet slutter af med 30 min. spørgerunde fra publikum.

Foredrag med Marlene Malle Granild booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen