Maj Bjerre

Maj Bjerre

Maj Bjerre har i mere end 15 år kombineret forståelsen for virksomhedens dynamik med menneskets psykologi og hjulpet mennesker, teams…

Læs mere
Book Maj

Maj Bjerre har i mere end 15 år kombineret forståelsen for virksomhedens dynamik med menneskets psykologi og hjulpet mennesker, teams og organisationer med at aktivere deres naturlige talenter og styrker igennem personlig rådgivning, kurser, foredrag, workshops og længerevarende forandringsprocesser.

Maj er en skøn blanding af handlekraft, stor viden, fantastiske værktøjer og en kæmpe kærlighed til det, hun laver. Med sit engagement og sine altid interessante foredrag giver hun sit bud på, hvordan man skaber klar kommunikation, bedre relationer og mere indflydelse på arbejdspladsen. Maj er god til brede målgrupper og leverer et personligt oplæg, som engagerer og skaber rum for dialog og indsigt.

Hun har arbejdet som leder i flere internationale virksomheder både i Danmark og London. I april 2018 udgav hun bogen ”Gaven i kritik”, som er blevet taget godt imod både af pressen og af læserne.

Alle Maj Bjerres foredrag kan også bookes som halve og hele dages kurser. Foredrag er tilpasset 100% til jeres møde, situation og ønsker. Foredrag kan desuden afholdes på engelsk.

Foredrag af Maj Bjerre:

Foredrag 1: Gaven i kritik
Alt for ofte bliver kritik og feedback misforstået. Som modtager har vi en tendens til at tage det personligt, selvom det ikke altid er personligt ment. Det forhindrer os i at lytte og bruge budskabet til læring og udvikling. Som afsender har vi en tendens til at glemme, at vores feedback og kritik skal være brugbar for modtageren. Så længe vi ikke forstår at håndtere kritik og feedback på en sund måde, forhindrer det os i at gro som mennesker. Hvad er forskellen på kritik og feedback? Hvorfor det er så vigtigt men også svært for os at tage imod den? Hvordan kan du modtage kritik, så du undgår at tage den personlig? Hvordan kan du give en feedback, som er brugbar og bliver hørt?

Foredrag 2: Superhelte kan også blive stressede
Alle kan blive stressede, når de rette betingelser er til stede. Derfor er det vigtigt selv at kunne tømme glasset, før det flyder over. Hvad kan du gøre for at holde balancen og forblive stressfri? Hvad skal du skal gøre, hvis du eller din kollega bliver ramt af stress? Du får effektive redskaber til at justere dit liv og dit arbejde, så du undgår at brække nakken, mens du redder verden. For ledere og medarbejdere på alle niveauer i organisationen.

Foredrag 3: Det meningsfulde arbejdsliv
Mennesker, der finder mening i sit arbejde, er op til 5 gange mere effektive end mennesker, der ikke gør. Mening i arbejdet nedsætter stress og sygefravær og skaber engagement, mental sundhed og trivsel. Hvordan finder man formål og mening i sit arbejde? Hvordan tænder man sin egen motivation og drive? Og hvordan skaber man en som arbejdsplads en ramme, hvor engagement og trivsel går hånd i hånd med gode resultater?

Foredrag med Maj Bjerre booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular