Magiens Musik – et originalt show

Magiens Musik

Magiens Musik

Et originalt show, der ikke kan sammenlignes med noget, du har set før.

Kodeordene er Interaktion med publikum og deltagerinvolvering.
50% MUSIK OG 50% INTERAKTION.

MAGIENS MUSIK

Nyt magisk show i samarbejde med en sangerinde og to musikere. Mind-control, trylleri, sang og musik med masser af deltagerinvolvering: Kan Therese Harris – sangerinden – læse publikums tanker og synge den sang de bare tænker på? Kan tryllekunstneren, Michael Frederiksen, aflæse publikums kropssprog og finde ud af hvem der lyver? Er showet improviseret i samarbejde med publikum, eller er det hele forudsagt? Få svaret ved at booke et Las Vegas Lounge-agtigt show til din event, nemlig MAGIENS MUSIK !

– Super show. Virkelig underholdende, med lige mængder humor, flotte og tankevækkende trylletricks og ”glimt i øjet”. Dette kombineret med dygtige musikere, gjorde at jeg og resten af selskabet følte os underholdt. Alt i alt en fantastisk aften, som kun kan anbefales.
Martin Willemoes, Generalforsamling hos BRF Kredit for Jyske Fritid.

– En god og underholdende aften med Magiens Musik. Først nogle gode og uformelle tricks ved bordene. Til selve showet blev publikum involveret og imponeret. Der var en god blanding af forskellige tricks med udstyr og kort, der efterlod publikum overraskede og forundrede. Det hele tilsat nogle kække og situationsbestemte kommentarer af Michael – samt tilsat god musik – med en imponerende stemme. Alt i alt et godt arrangement, og en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales til andre.
Michael Løfgren Hansen, Leder, Jyske Bank Frederiksberg

Showet booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Andre shows af Michael Frederiksen:

CLOSE-UP

Michael Frederiksen, tryllekunstner fra København, har vundet flere 1. priser i denne kategori. (1. prisen i Close-up magi i Magisk Cirkel Danmark i 2006 & 2007)
Når du har set Michael trylle helt tæt på, bliver du hurtigt i tvivl om du er vågen eller drømmer… Skal dine gæster/kunder have en uforglemmelig oplevelse som de forbinder med DIN event eller DIT produkt, er Michael et godt bud:

– Mange tak for et superherligt, sjovt og underholdende show.
Tine Juhl, Centerchef, Glostrup Kommune

– Tak for sidst. Det var et super indslag og alle har kommenteret ideen. Det var super. Endnu en gang tak – jeg skal nok gemme dine info til evt anden gang.
Karina Dyva, Brand Manager, Hasbro Nordic

Close-up pakke 1:
Michael tryller 30 min. ved bordene med prisbelønnet close-up magi. Perfekt til middagen mellem retterne. En afslappet måde at ryste gæsterne sammen på. Kan kombineres med 30 min. stand-up show på scenen/gulvet.

Close-up pakke 2:
Et decideret close-up show, hvor publikum sidder på stolerækker omkring bordet, hvor Michael tryller i 60 min. Velegnet til selskab/konference eller julefrokost/firmafest. Kan kombineres med storskærm, hvis der er et stort publikum.

Close-up pakke 3:
Michael bookes på timebasis til at gå rundt blandt gæsterne. Perfekt til receptioner, messer, under velkomstdrinken eller i butikscentret. Michael har et unikt messekoncept, der skaffer din stand mange besøgende, som for dig betyder flere potentielle kunder til din salgsafdeling. Trylleriet kan foregå med dine produkter og Michael kan viderebringe dit budskab.

STAND-UP

– Tusind tak for sidst. Det var sådan en positiv oplevelse og alle snakkede om det hele aftenen. Vi fik meget mere end vi havde forventet og der var flere der græd af grin under showet 😀 vi vil klart anbefale dig til andre og booke dig igen til næste fest. Sjovt, frækt, fantastisk, imponerende – kan ikke beskrives med ord! Forhåbenligt på gensyn.
Ditte Stigaard Zinck, Arrangør, University College Jelling

Skal publikum vælte ned af stolene af grin, klage over den vandfaste makeup løber ned over kinden og få rørt lattermusklerne som aldrig før? Så er Michaels Stand-up Comedy Magic Show løsningen! (laves på dansk eller engelsk.) Tryllekunster fra København, Michael Frederiksen, kaldes også for Trylle Michael i forbindelse med familie- og børneshows. Når Michael optræder i firmasammenhæng for voksne, er det under sit rigtige navn: Tryllekunstner, Michael Frederiksen.

Stand-up pakke 1:
Michael laver 30 min. fælles show på scenen eller gulvet. Der trylles med reb, kort, publikum på scenen og afslutningsvis et bugtalernummer, der går helt galt…! (MEEEGET Sjovt!!)

Stand-up pakke 2:
Samme som foroven + en halv times trylleri ved bordene bagefter. Ring for priser, da pris afhænger af kørsel, lydanlæg, sceneforhold m.m.

FOREDRAG

Foredrag 1: Hold hjernen skarp
Michael tager rundt i hele Danmark og giver på underholdende vis værktøjer til at holde hjernen skarp når man bliver ældre. Med magiske eksperimenter med publikum og sig selv, får alle en lærerig oplevelse med hjem. Deltagerne hører om livet i showbiz med udgangspunkt i hans bog. Deltagerne lærer selv nogle tricks med hverdagsting, som de kan vise til venner og familie – og får værktøjer og brugbare idéer til at holde hjernen skarp til et langt og lykkeligt liv.

Foredrag 2: Magiens historie
Michael Frederiksen, også kendt under navnet Trylle Michael, har netop stykket et foredrag sammen for både børn og voksne. Tag med på en magisk tidsrejse, der afdækker hvor magi og trylleri egentlig kommer fra. Det hele starter med et trylleshow, der afløses af historiske facts og praktiske eksempler. Det betyder, at Michael eksempelvis udfører et af verdens ældste tricks lige for øjnene af publikum. Er du i tvivl om du skal bestille et show eller et fagligt indslag, er Michaels nye foredrag Magiens Historie en genial kombination til dit arrangement. Michael optræder med trylleri og foredrag på skoler, efterskoler, fritidsklubber, biblioteker, privat, samt i foreninger og i virksomheder.

KONFERENCIER

Michael kan også bookes som tryllende konferencier til produktpræsentationer eller shows. Michael benyttes ofte til messer, udstillinger, konferencer og receptioner af bl.a. AGA, Novo Nordisk, Novozymes, Neoterm, Volvo, Toyota, Honda og diverse pengeinstitutter, foreninger, biblioteker og uddannelsesinstitutioner i Danmark, Tyskland og Skandinavien.

Stand-up comedy magic kan udføres i en voksen- eller familievenlig udgave. Publikumsdeltagelse på scenen giver følelsen af et uforudsigeligt sceneshow. Michael har selvfølgelig fuld kontrol hele tiden.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen