Mads Fencker

Mads Fencker
Kendt fra Danmark har talent

​I løbet af foråret 2017 fik Mads chancen for at forføre dommerne, publikum og seerne hjemme i stuerne. Både tankelæsning og manipulation af dommernes frie vilje resulterede i flere stående klapsalver og flest stemmer i semifinalen. Han er nu stolt over at være endt på en andenplads i Danmarks største talentshow.

Interaktiv og unik underholdning
Mads har specialiseret sig i at underholde med mennesker. ​Når han knækker konfirmandens iPhone-kode og læser chefens tanker, eller dine gæster træffer lige præcis de valg, han har besluttet på forhånd, skabes et utroligt samvær, hvor alle griner og måber sammen. ​Dette bliver en oplevelse, der vil blive talt om længe.

¿Tankelæsning?
​Med en baggrund i filosofi, matematik og systemtænkning beskæftiger han sig med psykologisk manipulation. Han skaber illusionen af tankelæsning helt uden overnaturlige midler, men gennem vildledelse, psykologi og hypnotiske teknikker.

Mads Fencker – ¿Tankelæser?
Mads har de sidste fem år optrådt professionelt med psykologisk underholdning. Både til private fester, men også til events for virksomheder og offentlige institutioner.  ​Desuden er han blevet lukket helt ind i danskernes stuer ved flere gange at optræde på landsdækkende tv.

Unik og anderledes underholdning ​​
Alle har set en tryllekunstner eller hørt en “stand up”-komiker.  ​Men med et morsomt og spændende indslag med psykologisk tankelæsning, kan du være sikker på at overraske.  ​Alle inddrages og suges ind i en verden, man ellers kun ser på Tv.​

Filosofiske perspektiver ​​
Mads studerer filosofi ved Københavns Universitet. ​Systemer, mønstre og strukturer har altid fascineret ham, og filosofien har hjulpet ham med at sætte tanker på formel. Med en forståelse for hvordan vi tænker, kommer han med kvalificerede bud på, hvad du tænker.

Mads Fencker booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen