Lone Vitus (Lone Landmand)

Lone Vitus
Foredrag af Lone Vitus:

Brandbygegaard, et autentisk landbrug
Tilværelsen på Brandbygegaard – et alternativ til den nuværende form for landbrug og dettes værdisæt. Livsform, værdier, afgrøder, husdyr og omgivende, voksende natur – helheden med andre ord. Foredraget følges af stemningsfyldte fotos af afgrøder, dyr og omgivelser.

Formålet er blandt andet at give tilhørerne et indblik i en verden, hvor det er lysten og kærligheden til jorden, og alt det den kan give, der driver værket, frem for materialistiske goder og pensionsordninger. Der fortælles om, hvordan de nødvendige penge tjenes, om etiske overvejelser og der sættes fokus på prioriteringer i valget af livsstil frem for økonomisk sikkerhed.

CV
Faglig baggrund – mejeriingeniør, agrarøkonom og merkonom i økonomistyring. Har tidligere undervist i mikrobiologi, statistik og levnedsmiddeltoksikologi, været konventionel landmand med svineproduktion og plads i Danish Crowns repræsentantskab, er nu økologisk landmand, vinmager og forfatter. Har udgivet 2 romaner, 2 madbøger og den debatskabende bog ”Mad vs. Fødevarer”.

Modtog i 2015 kulturprisen Den gyldne Grundtvig.
“Lone Landmand, får prisen for, gennem sit vedholdende, engagerede og indsigtsfulde arbejde med at formidle vigtige og aktuelle spørgsmål om bæredygtighed og grøn omstilling på en folkelig, skarp og vedkommende facon, at bidrage til den folkelige oplysningstradition og kultur, som den danske folkehøjskole udspringer af,” udtalte formand for komiteen bag Den gyldne Grundtvig.

Foredrag med Lone Vitus booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen