Lone Thier

Lone Thier

Lone Thier er en af Danmarks førende eksperter inden for disruption, og dens indflydelse på danske arbejdspladser. Lone Thier samarbejder med de førende robot- og kunstig intelligens virksomheder, og har gjort det til sin mission at samle arbejdsmarkedets parter, for at finde løsninger der både inspirerer ledelser og får medarbejdere med på den teknologiske fremtidsrejse: uden frygt, men med masser af digital begejstring, nye kompetencer og vækstmindset.

Lone Thier kan udtale sig om tendenser og komme med analyse af disruptionsamfundet:

  • Forklare hvad disruption begrebet er, og hvad det betyder for det danske samfunds fremtid
  • Hvilke brancher der allerede er blevet/ står for at blive disrupted
  • Hvad erhvervslivets ledere kan gøre for at få deres organisationer med på disruptionrejsen
  • Hvad medarbejdere kan blive trænet i for at kunne tage imod de nye teknologier
  • Hvordan eksempelvis droner, kodning, virtual reality og robotter kan give os nye kompetencer

Lone Thier var en af de inviterede eksperter til Statsministerens Disruption 2016 decembermøde på Marienborg, og står også bag et initiativ om Sønderjylland som testregion for selvkørende biler. I det seneste år har Lone Thier holdt foredrag eller workshops for danske og internationale kunder som Ecco, Landbrug & Fødevarer, DI, Universal Robots, DTU, Fritz Schur Teknik, Ernst & Young, Saint-Gobain og LO. I 2017 udvikler Lone Thier en række disruption uddannelsestilbud til LOs medlemmer, og desuden online micro uddannelser som træner mindset til forståelse af og tilegnelse af nye teknologikompetencer.

Foredrag af Lone Thier:

Foredrag 1: Disruption – hvad er det egentlig?
Disruption har været et af de seneste års store buzzwords. Men hvad gemmer der sig i praksis bag fænomenet? Og hvad betyder disruption konkret for ”helt almindelige” danskere og ”helt almindelige” jordnære danske virksomheder. Hvad med alle os, der befinder sig langt væk fra Silicon Valley og fancy disruptere som Airbnb, Uber, Tesla og alle de andre internationale cases, som vi hele tiden kan læse om i erhvervsmedierne?

Foredrag 2: Eksponentielle teknologier
Vi er alle lokale og lineære tænkere. Men verden omkring os er global og udvikler sig eksponentielt. At forstå den eksponentielle dynamik er afgørende for enhver virksomheds overlevelse. Foredraget begynder med en indføring i eksponentiel tankegang og en forståelse af, hvorfor teknologier er eksponentielle. Publikum får en klar forståelse af, hvorfor digitalisering er en forudsætning for disruption, og hvordan disruption leder til de-materialisering, de-monetarisering og ultimativt demokratisering (globalisering) af adgangen til produkter og services.

Foredrag 3: Eksponentielle organisationer
Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er teknologi og disruptive forretningsmodeller. I dag er det kommunikations- og mobilteknologi, der påvirker vort samfund. De næste 10 år bliver det sensorer, netværk, robotter, kunstig intelligens, 3D print og syntetisk biologi. I foredraget introducerer Lone Thier begrebet disruption med udgangspunkt i jeres organisations muligheder for at drage fordel af disruption. Hun skaber overblik over de vigtigste teknologier og hvilke skridt, I selv kan starte på for at gøre disruption til mulighed frem for stress. Hun giver sit bud på, hvordan I kan organisere jer og omgående sætte gang i jeres egen transformationsproces.

Foredrag 4: Disrupt dig selv!
I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne for, at vi kan blive eksponentielle – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for, at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed frem for en trussel.

Foredrag 5: Disruption Mindset
Al disruption starter i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘Disruption Mindset’, bliver organisationer aldrig disruptende og eksponentielt voksende. Book dette foredrag af Lone Thier og lær om de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne for, at vi kan blive eksponentielle. Det er noget Lone ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden. Også som forudsætning for, at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel.

Foredrag 6: Det eksponentielle menneske
Al disruption starter ultimativt i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘disruptende mindset’ bliver virksomheder aldrig disruptende. I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne, for at vi kan blive eksponentielle – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel.

Foredrag 7: Den eksponentielle leder
Al disruption starter ultimativt i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘disruptende mindset’ bliver virksomheder aldrig disruptende. I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne, for at vi kan blive eksponentielle – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel. At disrupte sig selv betyder at beslutte sig for at gøre noget helt nyt for derefter at gøre det dedikeret over lang tid, selvom trangen til at gå tilbage til eksisterende og vante konstant frister.

Foredrag 8: Patienten som CEO – disruption i medico
Med eksponentielle teknologier som kunstig intelligens, sensorer, robotter, 3D-print og big data søger “rebeller” at disrupte medicinal- og sundhedsbranchen. Det gør de gennem forebyggende teknologier og ved at gøre det lettere, billigere og bedre at være patient. Derved flytter de mere og bedre diagnosticering og forebyggelse til patienten. Hvad sker der, når vi finder ud af, at en del af det medicin vi får kan erstattes af noget, der er 30 gange billigere og 30 gange mere effektivt?

FORMIDLINGSSTIL

Lone Thier er kendt for at formidle sin dybe disruption passion med kant, humor, provokation og overblik over hvad der sker lokalt og internationalt, i et forståeligt almindeligt sprog, og med konkrete casebaserede eksempler. Kan formidle på både dansk og engelsk.

BAGGRUND

Uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Politisk konsulent for Det Radikale Venstres folketingsgruppe. Derefter international erhvervskarriere som iværksætter og i lederstillinger i større virksomheder i Asien og Tyskland. Bor i dag på en gård i Sønderjylland med to skolesøgende børn, og sin mand der er tidligere topdirektør i Mærsk. Den kombination at Lone Thier både har sit arbejdsliv i de store byer, og sit fritidsliv i udkants-Danmark, giver en dyb og mangfoldig ndsigt i danskernes behov og mindset.

Foredrag med Lone Thier booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen