Lolenga Mock

Lolenga Mock

Lolenga Mock foredrag:

Fra FN-flygtning til verdenseliten i professionel boksning.

I 2018 udgav Aarhus-bokseren Lolenga Mock bogen “Fra FN-flygtning til verdenseliten i professionel boksning”, der beskriver hans personlige rejse med at arbejde sig op fra absolut ingenting. Hans familie blev myrdet af rebeller under et oprør mod Zaires præsident, og han selv må flygte ud af landet. Lolenga Mock endte i Kenya, hvor han fik status som FN-flygtning, og i 2003 flytter han til Danmark, hvor han bygger et helt nyt liv op – stadig med drømmen om professionel boksning og en titel som verdensmester.

I dag har den 46-årig århusianske bokser været professionel bokser i 25 år og har 57 prof-kampe. Lolenga Mock fik comeback i ringen i 2015 under promotor Mogens Palle, blev kåret til Årets Bokser 2016 (i en alder af 44 år), og i 2017/18 boksede Lolenga Mock sig helt ind i verdenseliten og er i dag rangeret blandt de 15 bedste i verden i super-mellemvægt, og drømmer om en kamp om verdensmesterskabet.

Mock er 3 X Europamester, tidligere WBA International mester og WBO Interkontinental mester. Derudover har han 107 kampe som amatør bag sig.

Ved siden af sin egen karriere er han mentor for unge, der mangler hjælp til at finde tilbage på rette spor i livet. Det har blandt andet ført ham til Nuuk, Grønland, hvor han gennem 3 måneder trænede unge udsat for omsorgssvigt. Den daglige boksetræning samt undervisningen i boot campen gav de unge selvtillid til at begynde at gå efter deres egne mål.

I foredraget hører du om:

Hvordan når du dine drømme? hvordan bliver du en succes i dit eget liv?
Med viljestyrke, stædighed, evnen til at finde løsninger i kaos og disciplin. “Jeg taler ud fra erfaring på egen krop. Da jeg mistede mine forældre og måtte flygte ud af Zaire, var jeg vant til at få alting serveret. Der blev fyldt benzin på min bil og sørget for mig på alle måder, så jeg var ikke vant til selv at betale for noget som helst. Jeg kunne nemt være endt på gaden som tigger, hvor folk ville have grinet af mig, når de gik forbi – men fordi jeg havde en drøm, en brændende drøm om at blive verdensmester, så endte jeg ikke som tigger men i stedet blandt verdens bedste boksere.”

Hvorfor er de udfordringer, vi møder gennem livet, en vigtig test af vores liv, så vi kan udvikle os og blive endnu mere dygtig.
“Da jeg gjorde comeback til ringen som promotor Mogens Palles hovednavn i en alder af 43 år, blev jeg gjort til grin i medier, på nettet og på pressemøder. Alle gjorde nar af “den gamle mand” og forudsagde op til hver eneste kamp, at de meget yngre modstandere ville slå mig uden problemer. At jeg ville blive til grin og ydmyget. Men i stedet for at blive gal eller bide fra mig, brugte jeg alle de negative skriverier som ekstra motivation til at planlægge min træning og min udvikling til at nå et endnu højere niveau end tidligere. Så udfordringer skal mødes positivt, som en test af dit liv, en mulighed for at nå længere, højere, stærkere end du nogensinde selv havde troet”.

Sundhed og fitness, fysisk samt mentalt
“Da jeg stod alene i Kenya som FN-flygtning og havde mistet min familie og mit hjemland besluttede jeg, at hver eneste dag skulle være min fødselsdag. Så jeg går ikke og venter på en bestemt mærkedag eller en bestemt situation – jeg behandler mig selv, som om jeg har fødselsdag hver eneste dag. Det vil sige passer godt på min krop – træner hver dag selv om jeg ikke ved, hvornår jeg kommer i kamp – passer godt på min familie og sørger for at have positive og motiverende mennesker omkring mig hele tiden. Det er vigtigt at fjerne sig fra negative situationer eller negative mennesker, hvis man vil nå sine drømme.”

OBS: Foredraget er på engelsk.

Foredrag med Lolenga Mock booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen