Du kender Linda P fra:
”Wulffs Magasin” på DR1, “Hvor fanden er Herning” på TV2 Zulu, som den ene halvdel af Winnie og Karina i “Piger på prøveløsladelse”, “Anstalten”, film som “Sorte kugler” og som vært for “Zulu Awards” 2012. Linda P er også kendt for ”Biblen”, “Rommen er en tøjte”, “Linda P på bjerget” på Nørrebro Teater, det anmelderroste one man show “Linda P og MIG”, musicalen “Den eneste Ene” samt teaterstykket “En Tjener For To” på Betty Nansen Teatret, hendes tredje one-man show “Linda P´s Hovedpine” fra 2014, “Det alt for store Linda P show” på TV2 Zulu og albummet “Just Divorced” fra efteråret 2015, der gik direkte nr. 1 på ITunes.

Linda P kan finde på at snakke om:
Livet set fra Sydhavnen, forskellen mellem mænd og kvinder og andre småting.

Det vidste du ikke om hende:
P står for Petersen, men sig det ikke til nogen.

Kort om Linda P:
Linda P er hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet, men ikke desto mindre har hun gennem de seneste år lagt anmeldere og publikum ned, hvor hun kom, og hun bliver stadig bedre. Det hele begyndte ved DM i stand-up i 2004, hvor hun kom ind fra venstre og snuppede andenpladsen. Gengivelsen af hendes måske virkelige, måske opdigtede liv på havnen og hendes betragtninger over børn, parforhold og kvinder giver stærke lattermuskler, og hun har på ganske få år opbygget en enorm fanskare – af både mænd og kvinder. Linda P blev årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2010.

Linda P har siden sin debut som stand-up-komiker udviklet sit talent til at brede sig over underholdningens mange genrer. Det er blevet til anmelderroste one man shows, tv-satire, roller i film, teater samt musicals og de seneste år også via musikken, som vi første gang stiftede bekendtskab med i one man showet “Linda P – og mig”. Hun blev for alvor kendt som sanger, da hun med hittet “Du fanme pæn du er” skabte en regulær landeplage. Siden har hun løbende præsenteret en række sange, der alle er blevet godt modtaget, bl.a. som indslag i sketchshowet “Det alt for store Linda P show”, der i foråret kørte på TV2 Zulu.

I efteråret 2015 udsendte hun albummet “Just Divorced”, der indeholder de seneste års hits samt et par nye sange. Albummet blev en succes allerede fra første dag, hvor det strøg direkte ind på en førsteplads på ITunes.

Linda er for tiden aktuel i one man showet NORMAL?, der får fem stjerner i de store dagblade og ord som “Vidunderligt morsomt” og “Ærlig, rørende og lårklaskende sjov” med på vejen. Denne gang stiller Linda skarpt på livet som “normal”, hvis man da kan kalde hende det. For som Linda har skiftet rock’n’roll-tilværelsen ud med det såkaldte “mønsterliv” og forsøger at gøre alt det rigtige, må hun alligevel se i øjenene, at det hverken er muligt eller for så vidt et ønske for hende at blive helt almindelig. Glæd dig til endnu et indblik i livet som Linda P, der gudskelov fortsat er mere morsom end normal.

Pressemateriale

Linda P for Perfekt
Linda P blev nummer 2 ved “DM I Stand-up 2004” og betragtes af mange som den bedste danske (kvindelige) stand-up-komiker lige nu. Hendes tørre humor forenet med en uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med.

Året efter hendes fornemme comedy-entre på Comedy ZOO, arbejdede hun på ”The Voice”, hvor hun lavede sketches til radioen. Siden hen har Linda været en efterspurgt kvinde inden for underholdningsbranchen. Efter radioen tog Linda springet over til tv, hvor hun spillede den ene halvdel af Winnie og Karina i satireserien ”Piger på prøveløsladelse” på DR1 i 2006. Programmet blev senere hen flyttet over på DR2 under titlen ”Flemmings helte deluxe”. I 2007 var Linda P af sted på to Telia Comedy Tours. Første gang var i februar sammen med Sebastian Dorset og Tobias Dybvad, og anden omgang var i september, hvor hun var i selskab med Mick Øgendahl og Carsten Eskelund. Begge gange høstede hun lange bifald og gode anmeldelser i aviserne.

Hun medvirkede senere i satireprogrammet ”Wulffs Magasin” på DR2, hvor hendes rolle som ”Christel/Krystal” var et kæmpe hit hos seerne. Lindas komiske talent førte også til samspil med Mick Øgendahl i serien “Hvor fanden er Herning”, der kørte på TV2 Zulu i 2009 og i 2011 til “Anstalten” ligeledes på TV2 Zulu, igen med Mick Øgendahl og denne gang også Hella Joof.

Også teatret har taget Linda P til sig med Nørrebro Teaters opsætninger af ”Biblen” i selskab med Rune Klan og Jonatan Spang, “Rommen er en tøjte”, “Linda P på bjerget” med Ulf Pilgaard og senest musicalen “Den eneste Ene”.

I oktober 2011 havde Linda premiere på sit nye og længe ventede one woman show “Linda P og MIG”, der i Politiken blev belønnet med fire hjerter, med fem stjerner i Herning Folkeblad samt med fire stjerner i både Berlingske og JP med ord som “mere end almindeligt morsom” og “mesterligt gennemført” med på vejen. Linda gik direkte fra “Linda P og mig” til en rolle i musicalen “Den eneste Ene”, der blot understreger spændvidden i hendes kunstneriske udtryk.

Linda kunne efterfølgende opleves i stykket “En Tjener For To” på Betty Nansen Teatret og i januar 2014 præsenterede hun sit tredje one man show “Linda P´s Hovedpine”, der igen fik de store superlativer frem hos anmelderne.

I foråret 2015 kan Linda P opleves i det nye satireprogram “Det alt for store Linda P show” samt som medspiller i Jonatan Spangs nye serie “lillemand”, begge på TV2 Zulu.

Linda udtrykker sig også gennem musikken og udsendte i efteråret 2015 albummet “Just Divorced”. Albummet blev en succes allerede fra første dag, hvor det strøg direkte ind på en førsteplads på ITunes.

Linda er for tiden aktuel i one man showet NORMAL?, der får fem stjerner i de store dagblade og ord som “Vidunderligt morsomt” og “Ærlig, rørende og lårklaskende sjov” med på vejen. Denne gang stiller Linda skarpt på livet som “normal”, hvis man da kan kalde hende det. For som Linda har skiftet rock’n’roll-tilværelsen ud med det såkaldte “mønsterliv” og forsøger at gøre alt det rigtige, må hun alligevel se i øjenene, at det hverken er muligt eller for så vidt et ønske for hende at blive helt almindelig. Glæd dig til endnu et indblik i livet som Linda P, der gudskelov fortsat er mere morsom end normal.

Linda kan fra 24. november 2016 desuden opleves på det store lærred i den nye julefilm Undercover, hvor hun spiller op imod navne som Paprika Steen, Casper Crump, Mia Lyhne og Hadi-Ka-Koush (‘Adam & Noah). Derudover kan hun fra 22. marts 2017 opleves i den prisvindende Broadway-musical Spamalot i samspil med navne som Stig Rossen, Martin Brygmann og Lars Hjortshøj. Spamalot har premiere i Tivoli.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen