Lene Dybdahl

Lene Dybdahl

Lene Dybdahl, f. 1980 er blevet kaldt ‘Dansk fantasys nye stjerne’ og er forfatter til bestsellerserien Nøglens Vogtere og tidsrejseromanen Den Sorte Paraply. Hun er aktuel med den anmelderroste bog Skyriel, som er første bind i den episke fantasyserie Ovanienprofetierne. I 2015 og 2016 fik Lene Dybdahl tildelt Statens Kunststøtte til fortsat kunstnerisk virke.

Lene Dybdahl tilbyder tre typer af foredrag:

Foredrag 1. Om at være forfatter
Om tilblivelsen af en fantasyroman, hvordan bygger man sit eget univers, og hvordan er processen fra ide til færdig bog. Foredraget indeholder højtlæsning med eksempler fra Lene Dybdahls forfatterskab, og der bliver god tid til spørgsmål bagefter.

Foredrag 2. Spaniens kultur og historie
Ønsker man et mere kulturhistorisk foredrag, kan man få en spændende introduktion til Spaniens historie med udgangspunkt i Nøglens Vogtere-serien. Foredraget indeholder højtlæsning med god tid til spørgsmål bagefter.

Foredrag 3. Online markedsføring 
I virksomheden Pen & Pondus udbyder Lene Dybdahl kurser i online markedsføring, branding via sociale medier, opbygning af online fællesskaber og markedsføring gennem nyhedsbreve. Dette foredrag henvender sig til iværksættere, bloggere, forfattere og coaches, der gerne vil være mere synlige online.

Foredrag med Lene Dybdahl booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen