Lasse Rimmer

Lasse Rimmer

Du kender Lasse Rimmer fra:
De to one-man shows “Nævenyttig” og “Komiker”, ”Morgenhyrderne” på Radio 100FM, ”Casper & Mandrilaftalen” på DR2, ”Stand-up.dk” på TV2 Zulu, TV2s “Live fra Bremen”, “Den Blinde Vinkel” på TV2 samt senest programmet Forklaring følger på Discovery, og ikke mindst hans 3. one man show “Selvtilfreds” fra 2014.

Lasse kan finde på at snakke om:
Alt. Ja, nemlig … alt!

Det vidste du ikke om ham:
Lasse Rimmer lægger venlig opråberstemme til danskespil.dk’s Bingospil.

Kort om Lasse Rimmer:
Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen. I 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm “Fri os fra det onde”. Et par krøllede hoveder har dog også set Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhyggeligt morsomme ”Mandrillen”. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem men også griner af dem.

Lasse Rimmer var i foråret 2016 på tour med sit seneste one man show KÆPHESTE, der af BT, Politiken og Berlingske blev belønnet med 4 stjerner og ord som “virkelig sjovt”, “forbandet god” samt “skarpt formuleret, velreflekteret og præcis som næsten ingen andre.”

Pressemateriale

“Mesterlig klasse”
Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ udover det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord. Anmeldere har beskrevet ham som “helt ustyrligt morsom” med “unik timing” og materiale i en “mesterlig klasse”. Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show. En anmelder skrev: ”Den pæne vært fra Jeopardy er så møghamrende fræk i sin noble jakke og så præcis i sit samspil med publikum, at man får lyst til at oprette et stand-up akademi – bare for at ansætte ham som rektor – Rimmer er gud”

Til grin og til eftertanke
Forventer man at Lasse Rimmer i sin optræden fremstår som den pæne quizvært fra ”Jeopardy”, bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende og komisk talent, et showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også giver noget til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

Husker du Svenne?
Lasse Rimmer medvirkede for første gang i velgørenhedsshowet ”Talegaver til Børn” i 1994 og var senere vært på showet i jubilæumsårene 2002 sammen med Lars Hjortshøj, i 2007 med Carsten Bang og i 2012 sammen med Omar Marzouk. Lasse var i front med succesturnéen ”Fem På Flugt” i foråret 2003, og han er yderligere kendt som fast besætningsmedlem i Casper Christensens ”Mandrilaftalen”. Her udødeliggjorde han blandt andet figurer som Wesley Snipes og Svenne O’Lotta. Inden for de senere år har Lasse brilleret som veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM, som vært på TV2’s ”Er du rigtig klog?”, som den sjove nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen” samt som vært i tv-talkshowet “Den Blinde Vinkel”, også på TV2. Lasse Rimmer har også kunnet opleves som den ene hovedrolle, Johannes, i Ole Bornedals spændingsfilm “Fri os fra det onde”.

I 2012 lavede han sit one man show “Komiker”, der blev skamrost af anmelderne. Blandt andet gav Nordjyske Stiftstidende fem stjerner og supplerede med “Hylende morsomt”, Fyens Stiftstidende skrev “Formidabel timing, lysende begavelse. Fabelagtigt” og Herning Folkeblad fandt det “Så sjovt, at det indimellem trak tårer i øjenkrogene”. Han var vært på Comedy Aid 2012 med Omar Marzouk og i 2014 præsenterede han sit 3. one man show “Selvtilfreds, der blandt andet fik fem stjerner i BT med ordene” Lasse Rimmer leverer komik som kunst!”.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen