Larsens Serveringsteater

Larsens Serveringsteater
Underholdning med Larsens Serveringsteater:

De skøre tjenere fra Larsens Serveringsteater er altid et hit med deres sjove karakterer og finurlige påfund, og de får gang i lattermusklerne hos ethvert selskabet. Larsens Serveringsteater skræddersyer altid underholdningen, hvad enten det er til virksomhedsarrangementer, private fester, julefrokoster, konferencer eller events. Intet er for småt og intet for stort. Tjenerne kan møde 1 – 12 mand og underholder selskaber lige fra 8 til 2000 gæster.

Larsens Serveringsteater består af 12 professionelle skuespillere som altid starter ud som troværdige karakterer. De aldrig iført fjollede parykker og store tænder, der vil afsløre alt fra begyndelsen, men tjenerne ligner derimod det øvrige serveringspersonale. Herfra udvikler tjenernes karakterer sig glidende og bliver mere og mere underholdende, så gæsterne får en oplevelse som går fra stille undren – til muligvis at krumme tæer over tjenernes håbløse servicering – for til sidst at bryde ud i forløsende latter.

Larsens Serveringsteater lægger stor vægt på overraskelsesmomentet i underholdningen, som altid afsluttes med et show som er skræddersyet til jeres fest. Nogle af tjenerne mestrer samtidig diverse instrumenter og bidrager også med et musikalsk indslag til festen. Larsens Serveringsteater er ganske enkelt altid en stor succes – og udtalelserne fra kunderne taler vist for sig selv!

Larsens Serveringsteater booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Carlsbergs julefrokost blev et brag af en fest, takket være Larsens Serveringsteater.
K.N. Lauridsen, Afd. chef, Carlsberg

Larsens Serveringsteater er utrolig humoristiske og forstår kunsten at gå lige til grænsen uden at overtræde den. Larsens Serveringsteater får vores varmeste anbefalinger.
P.M.K Larsen, Novo Nordisk

Salen rungede af latter, og jeg kan varmt anbefale Larsens Serveringsteater til firmafesten. 
Direktør Preben Fogtmann, Kohberg Brød

Larsens Serveringsteater var fantastisk underholdende. En time der bare fløj afsted med et stort smil på læben – og fed harmonika-jam
Birgitte Freiesleben, Nordic Sugar

Larsens Serveringsteater sørgede for højt humør lige fra starten af festen, og jeg kan kun anbefale dem.
Direktør Sisse Wellejus Hansen, Elysee Dental

Tusinde tak for fantastisk ”servering” til vores bryllup. I skabte god stemning og en uforglemmelig oplevelse.
Rikke og Jonas

Larsens Serveringsteater sørgede for at stemningen lettede til vores firmafest. De er bare for sjove! 
S.Stanggaard, SAS

Jeg oplevede overtjener Larsen og hans stab i forbindelse med et repræsentantskabsmøde i DJØF-privat. Det var en virkelig morsom oplevelse, som løftede selskabets stemning helt op under loftet. Tusinde tak for det!
Søren Peter Jensen, Adm. direktør FSB-bolig

Alle syntes bare, at I var så sjove, og de var noget overraskede over, hvor lang tid der egentlig gik, før de fandt ud af, at det var underholdning. I var virkelig gode! 
Betina Holm, Salgschef Den Blå Avis

Tusinde tak for sidst. Vi havde en rigtig god aften, og I levede i den grad op til vores forventninger. Mange har fortalt os, at de havde frygtelig ondt af undertjeneren, indtil det gik op for dem, at det var underholdning!!!! Så der er kun stor ros til jer. 
Nina Ehrhorn, Baxter A/S

Del denne side på:
Til toppen