Lars Simonsen

Lars Simonsen

Som Mikkel Kryger på TV2 Go’ Morgen sagde: ”Danmarks mest eventyrlystne familie”

Foredrag af Lars Simonsen:

Foredrag 1: Halvandet år i kajak, et fantastisk familie eventyr
Lars Simonsen har en helt særlig historie at fortælle. Lars, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 7 år og Liva på 5 år tog ud på, verdens længste familie ekspedition i kajak. 7300 km fra København til Istanbul. Med udgangspunkt i dette fantastisk familie eventyr, fortælle Lars, med en utrolig livsglæde, humor og røverhistorier om; at miste alt, vende det til noget positiv, parforholdets udfordring, undervisning af børnene, mentale og fysiske tilstande på godt og ondt, glæden ved det simple liv og fantastiske oplevelser. Lars har inspireret og underholdt folk i otte forskellige lande. Deres historie er blevet fortalt i diverse fjernsyns programmer, radio, aviser og magasiner i hele Europe.

Foredrag 2: Drømmeerealisering
Hvad har, frugt og grøn chef, projekt leder, ski instruktør, vandrerhjems bestyrer, familie far, eventyrer, camping chef og foredragsholder til fælles. Det er alt sammen Lars’ drømme som er gået i opfyldelse. Lars har i sit forholdsvis korte liv, realiseret mange af hans drømme, tit har det været et spørgsmål om at tage chancen og ikke være bange. Se målet og ikke forhindringerne. Til tider har heldet også være på hans side. Som da han mistede sit hus og arbejde, stod hans familie tilbage med en gammel bil. Det banede nemlig vej for ”Verdens længste familie ekspedition i kajak” En drøm Lars har haft lige siden han var teenager. Med røverhistorier fra hele verden, humor og en positiv indstilling til livet, fortælle Lars om at gør drømme til virkelighed.

CV:
Lars er eventyrer og foredragsholder på fuld tid, sammen med hans børn og kone som altid er med på ture. Selvom han selv siger: Jeg er lidt tynd-armet, ingen militær uddannelse og det burde egentligt ikke være muligt. Lars var camping chef på en lille camping plads med udviklingshæmmede, arbejdede hård om sommeren og tog familie på mindre eventyr om vinteren. Gennem de senere år har Lars og familien, kørt, cyklet, står på ski og vandreret på 5 kontinenter. Efter 7 år mistede familien campingpladsen og deres hus og besluttede sig for at padle i kajak fra København til Istanbul. Der ændrede deres liv fra at være stille og rolige, til lige pludseligt at skulle i TV, radio, aviser, magasiner og holde foredrag i hele Europa. Blandt andet blev de mødt på strande i Italien af borgmestre, med champagne, pizza og TV. Inden Lars stiftede familie, har han været en af Danmarks yngste frugt og grøn chefer, projekt leder i et teambuilding firma, skiinstruktør og vandrerhjems bestyrer. Ud af de sidste 20 år er halvdelen tilbragt i udlandet. I foråret 2016 udkommer hans første bog om deres familie eventyret ned gennem Europa.

Foredrag med Lars Simonsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen