Lars Hjortshøj

Lars Hjortshøj

Underholdning af Lars Hjortshøj:

Du kender Lars Hjortshøj fra:
“Casper og Mandrilaftalen” på DR2, TV2 Zulus sitcom “Langt fra Las Vegas”, en række danske film – såsom “En kort en lang”, one man shows som “OMVENDT”, underholdningsprogrammet “Rundt på gulvet” på TV2 og senest radioprogrammet “Badabing” på P4.

Lars kan finde på at snakke om:
Hverdagens små absurditeter, såsom tapas og landgangsbrød.

Det vidste du ikke om Lars Hjortshøj:
Lars har en svaghed for amerikansk west coast musik og bestemmer som en af de eneste radioværter selv musikken i Badabing på P4.

Kort om Lars Hjortshøj:
Lars Hjortshøj blev danmarksmester i stand-up i 1992 og har præget den danske stand-up scene lige siden med sit fantastiske talent for at omsætte hverdagens absurditeter til fem-stjernet comedy.

Det er der kommet 3 one man shows ud af, blandt andet ”My Danish Collection” fra 2013 og senest ”OMVENDT” fra 2015, der fik fem stjerner af BT og ord som “af international karat. No less” og “Teknisk fremragende” med på vejen.
Udover sine stand-up shows kender vi også Lars Hjortshøj fra sin medvirken i bl.a. ”Casper og Mandrilaftalen”, tv-programmer som “Live fra Bremen” og “Rundt på gulvet” samt sine roller som bl.a. Robert Dølhus i Langt fra Las Vegas og som julemanden Nicolas i filmen ”Emma og Julemanden” og TV2s julekalender “Ludvig & Julemanden”. Alle har de bidraget til at gøre Lars Hjortshøj til en af Danmarks mest alsidige og elskede entertainere.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen