Kurt Ravn

Kurt Ravn

Kurt Ravn - Når du vil høre noget godt og smukt Kurt Ravn er altid garant for en stor…

Læs mere
Book Kurt
Kurt Ravn – Når du vil høre noget godt og smukt

Kurt Ravn er altid garant for en stor oplevelse. En alsidig skuespiller og sanger, der har vist at han har et stort repertoire at byde på. Han er en yndet underholder hos mange arrangører.

Det er en oplevelse at høre ham sammen pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen eller sammen med orkestre. Han har dyrket sin musikalske karriere sideløbende med sine mange roller på teater, film og TV.

Fra hans roller i større musicalopsætninger kan nævnes Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbador i Atlantis, Che i Evita. Sammen med bl.a. Radiounderholdningsorkestret har han været solistved koncerter rundt om i landet – eksempelvis Herregårds- og Slotskoncerter. Som skuespiller og sanger er Kurt Ravn en af Danmarks mest kendte kunstnere. Han har tidligere optrådt med en lang række skandinaviske kunstnere, ikke mindst Tommy Körberg og Stig Rossen. Hans pragtfulde barytonstemme formidler varme og stemning. Kurt Ravn er stadigvæk aktiv i både film og TV.

Alle husker ham som Røde i TV-serien Matador, og han medvirkede i Tv-serien Anna Pihl, og i flere biograffilm.

Kurt optræder desuden også med jule- og kirkekoncerter.

Kurt Ravn booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular