Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Oplev magi med et twist af comedy Skal dine gæster, medarbejdere eller kunder imponeres og samtidig få grinet godt…

Læs mere
Book Kristian

Oplev magi med et twist af comedy

Skal dine gæster, medarbejdere eller kunder imponeres og samtidig få grinet godt igennem?

Kristian Skovbo kombinerer magi med en stor portion humor – leveret på en nærværende måde.

Siden 1999 har han begejstret og underholdt ved et hav af arrangementer rundt i landet. Oplev et show, hvor publikum involvere og bliver snydt, så det driver…

Kristian optræder fra 10-700 mennesker – alt efter type arrangement.

Shows:

Comedy Magic Show (fælles show)
Oplev magi og fingerfærdighed, altsammen leveret med strejf af stand-up. Showet er interaktiv – publikumsinvolvering er en stor del. Humoren er “bred” og rammer mange aldersgrupper.

Walk-around Magic (underholdning rundt i selskabet)
Magi med kort, mønter, ringe, snore, skeer og ure der stjæles. Foregår rundt ved selskabets borde, eller under en reception/velkomstdrink mellem folk. Magien sker helt tæt på, – alt udført med fingerfærdighed i høj klasse.

Show til konference & møder
Gør noget ekstraordinært ud af jeres næste møde eller konference, så deltagerne ikke ”falder hen” i fagligt stof. Kristian får deltagerne aktiveret med sit show, med det resultat, at de bliver ”ladet op” op og med begejstring fortsætter forløbet. Der er igennem showet flere faglige referencer som teamwork, intuition, og fokus – udsat for en tryllekunstner.

Messer
Få et trækplaster på messestanden, og få Jeres budskab frem på en måde så det med garanti bliver husket. Resultatet er altid, at virksomheden kommer i tale med potentielt flere emner.

Kristian kan desuden hyres som konferencer og binde arrangementet sammen på en professionel måde.

Konferencier
Kristian kan også bookes som toastmaster/konferencier til firmaarrangementer og lign. Hans fordel er, at han kan bruge magien til at kæde aftenen sammen – så alle de “døde” punkter på aftenen forsvinder.

Kristian Skovbo booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular