Kristian Bech Jakobsen

Kristian Bech Jakobsen

Kristian Bech Jakobsen er uddannet Politiassistent, men stoppede i Politiet efter 12 år for at blive tv-vært. Kristian Bech har nu sit eget reportageprogram, STATION 2: TÆT PÅ, der sendes hver 14 dag på TV2. I programserien giver Kristian Bech et unikt indblik i miljøer, personer og kriminalsager man normalt ikke kommer i nærheden af.

Kristian Bech har endvidere været vært på Kanal 5 programmet ”Eftersøgt – med Kristian Bech”, samt været en af værterne på kriminalmagasinet Station 2, før han fik sit eget program.

Kristian Bech Jakobsen har udgivet bogen ”Kristian Bech – på Patrulje”.

Foredrag af Kristian Bech Jakobsen:

Kristian Bech – på Patrulje
Han fortæller om sin omvej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Kristian fortæller ydermere om, hvordan han tog sig job op til overvejelse og i en alder af 38, tog beslutningen om at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot 1 år gik Bech fra at være Politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV2s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2. Det handler om at turde tage sit liv op til overvejelse og gøre, hvad du brænder for, koste hvad det vil.

Der findes mange folk i Danmark der kan lave foredrag…ingen tvivl om dette, men det Kristian Bech kan er at fange en og holde en fanget, så man bliver efterladt med en følelse af, at man gerne vil høre endnu mere.
Jeanett Dahl Pedersen, AOF Vestegnen

Kristian Bech leverede et meget personligt, levende og flydende foredrag, hvor intet blev læst op af et manuskript. Vi havde desværre kun 1 1/2 time, men Kristian kunne have fortsat længe for et meget opmærksomt publikum.
Ok-klubben i Ølstykke.

Kristian Bech Jakobsen kan også bookes som ordstyrer/konferencier.

Kristian Bech Jakobsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen