Keld & Hilda Heick

Keld & Hilda Heick
Underholdning af Keld og Hilda

Keld og Hilda har været sammen på scenen i over 35 år, et rigtigt sikkert bud på perfekt underholdning til det voksne publikum!  Keld & Hilda er altid et godt valg, når der er tale om dansktop. Solid underholdning med 2 kunstnere, som elsker at optræde for deres publikum.  Keld & Hilda er Hr. og Fru Danmark, som går lige ind i folk med træsko på.  Et godt valg til festen.

Keld og hans orkester The Donkeys startede med rocken, som den udførtes i 50’erne og 60’erne. De vandt Dansk pigtrådsmesterskab i 1965, og i1966 blev ”Landsbyens Gadekær” et kæmpe hit. Stilen ændrede sig i en blødere retning. I 1968 kom DR’s program Dansktoppen, og Keld fortsatte i den bløde stil men stadig med en del af sit hjerte i rocken. Keld og The Donkeys skiltes i 1981, da Hilda kom ind i billedet, og dermed var der en ny og meget holdbar duo på den danske popscene. De mange sølv-, guld- og platinplader vidner om stor folkelighed gennem 5 årtier, og Grammy-statuetter fortæller om den respekt kolleger, branchefolk og journalister nærer for deres faglige dygtighed og seriøsitet. Denne seriøsitet over for deres arbejde betyder heldigvis ikke, at de tager sig selv højtideligt. Tværtimod byder deres sceneshow på en forfriskende og afvæbnende selvironi og distance. De akkompagneres af Kelds guitarspil og enkelte numre med singback. Deres repertoire er en stor, god blanding, som strækker sig fra egne numre og Four Jacks sange, over pop og Grand Prix til gode, gamle rocknumre fra Buddy Holly, Tommy Steele og Elvis Presley. Joh, man bliver i godt humør i selskab med Keld & Hilda.

Keld har vi set som succesfuld tv-vært i forskellige musikprogrammer. Han er blevet engageret med stor succes som toastmaster til større firmafester. Hilda har i perioder været landet rundt som foredragsholder. Et solist-par der er garant for god underholdning. Når Hr. Heick går på scenen sammen med Fru Heick er der underholdning for alle pengene.

Keld & Hilda Heick booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen