Karin Palshøj

Karin Palshøj

Karin Palshøj er uddannet journalist og har i mere end 25 år arbejdet med nyheder og sport i tv, radio og på web i DR. Siden 2015 har hun arbejdet i kommunikationsafdelingen hos mediekoncernen Egmont.

Karin er forfatter til tre bøger om kongehuset:
2004: Mary – kronprinsesse af Danmark (sammen med Gitte Redder)
2008: Frederik – kronprins af Danmark (sammen med Gitte Redder)
2019: Dronning Margrethe

Foredrag af Karin Palshøj:

Karin Palshøj Dronning MargretheI 2020 fylder Dronning Margrethe 80 år. Kom lidt tættere på Danmarks regent gennem nedslag i hendes officielle og private liv som monark og mor, kunstner og kone.

Foredraget giver også et kig ind bag kulissen i arbejdet med at skrive bøger om medlemmer af kongefamilien og at producere radio og tv fra store begivenheder i kongehuset.

Forlagets beskrivelse af bogen:

Et pragtværk om Danmarks dronning, Margrethe 2. I bogen følger vi Dronningen gennem billeder fra hele hendes liv: Familien og tronen, prins Henrik og kærligheden, børn og børnebørn, arkæologi og kunst, kjoler og andre klæder, de hjemlige slotte og det danske kongerige.

H.M. Dronningen har givet tilladelse til at vise mere end 70 private fotografier fra kong Frederik og dronning Ingrids samlinger, der befinder sig på H.M. Dronningens Håndbibliotek. Dronningen har desuden delt sine erindringer om et udvalg af bogens billeder.

Karin Palshøj er journalist og forfatter. Hun er tidligere mangeårig vært og redaktør på DR og forfatter til flere bøger om kongehuset. I dag er hun ansat i mediekoncernen Egmonts kommunikationsafdeling.

Foredrag med Karin Palshøj booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen