Jytte Dreyer

Jytte Dreyer

Jytte Dreyer har gennem næsten 40 år arbejdet i Danmarks Radio. Hun har produceret en lang række TV-udsendelser, hvor titler som OTIUM, Musik i Arbejdstøj, er noget af det folk husker hende for. En lang række portrætter og familieudsendelser er det også blevet til. På radioen har hun lavet “2 generationer spiller ud” og “på tremandshånd”.

Nu er hun en meget benyttet foredragsholder, og foredragene handler altid om det alment menneskelige. “Det er ikke så let at være menneske – men prøv alligevel” lyder en opfordring. Gennem de forskellige foredrag hun holder, går der en rød tråd, der handler om livsglæde.
Humor er et godt fundament for et rigt samvær, humor kræver ikke overskud, det giver overskud, og i hendes foredrag er der plads til en sund latter. Det er vigtigt at huske på Kumbels ord: “Den der kun tager spøg for spøg, og alvor kun alvorligt, han eller hun har fattet begge dele lige dårligt.

I foredragene er der plads til en god debat om de emner hun har taget fat på.

Foredrag af Jytte Dreyer:

Foredrag 1. FARMORS SIDSTE REJSE.
En udlandsrejse af de mere usædvanlige, mest på grund af den rejsendes alder men også for en meget sjov og livsbekræftende beskrivelse.

Foredrag 2. ALDER INGEN HINDRING
Synet på alderen skifter med alderen. Alderdom er ganske vist en dom der ikke kan appelleres, men man kan tage kendsgerningen forskelligt.
Det er ikke så slemt at blive kørt ud på et sidespor, bare man kører alligevel.
Søren Kierkegård siger et sted: “Lediggang er roden til alt ondt”. Nej, det er “Kedsomheden der er roden til alt ondt”..

Foredrag 3. HUMOR I HVERDAGEN
Jeg tror ikke der findes folk der slet ikke har humor.
Men skulle du alligevel støde på en af slagsen, så vogt dig, og brug selv humoren til at klare småbrokkere og sortseere.
Humor er et overlevelsesmiddel – uden humor går det slet ikke.
Foredraget er fyldt med sjove eksempler.

Foredrag 4. LIVSGLÆDENS NØDVENDIGHED
Det er selvfølgelig indlysende, at livsglæde giver et rigere og bedre liv, men ingen af os undgår vel helt sorger og bekymringer, og hvordan finder man så frem til glæden ved livet.
Opskriften findes ikke, men man kan øve sig i kunsten.
Livet er jo nu engang ikke det værste man har, og man skal huske på, at vi kun har eet forsøg, genudsendelse findes ikke her.

Foredrag med Jytte Dreyer booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen