Julie Hastrup

Julie Hastrup

Julie Hastrup (født i 1968) er uddannet journalist på DJH, og har arbejdet en lang årrække som journalist på hhv. Tv2/Lorry og på DR-TV. I 2009 debuterede hun som skønlitterær forfatter med kriminalromanen ”En torn i øjet” som strøg direkte ind på bestsellerlisterne, og hun har lige siden levet af sit forfatterskab som foreløbig tæller syv kriminalromaner med drabsefterforsker Rebekka Holm i centrum. Seneste udgivelse er Vildskud (2020). Julie har været nomineret til adskillige priser og bøgerne er solgt til udgivelse i flere lande ligesom Rebekka Holm-universet er solgt til film.

Foredrag af Julie Hastrup:

Opflasket med drab
Julie Hastrups foredrag  tager afsæt i krimiserien om drabsefterforsker Rebekka Holm. Hvor finder Julie inspirationen til sine krimier? Hvordan er det konstant at have ”antennerne ude” for at fornemme det uhyggelige i det tilsyneladende hyggelige, og hvorfor har hun haft en livslang fascination af drabets psykologi? Hun fortæller også om karakteropbygning, skriveproces og om hvad en god krimi skal indeholde.

Julie krydrer også foredraget med sin personlige historie – at være opflasket med drab! Hun var tidligt påvirket af sin mormors store interesse for fiktionens og virkelighedens drab, de første seks år af livet havde hun sin daglige gang i de underjordiske gange under Bispebjerg hospital, ligesom hun som seksårig fik et ægte skalpelsæt i gave. Disse oplevelser har blandt andet været stærkt medvirkende til at hun blev krimiforfatter.

Ved brug af foto skal fotograf Steen Evald nævnes.

Foredrag med Julie Hastrup booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen