Jonathan Løw

Jonathan Løw

Jonathan Løw er blevet udnævnt til ”Top 100 talent” af Berlingske samt er blevet kaldt ”iværksætterguru” af Dagbladet Børsen.…

Læs mere
Book Jonathan

Jonathan Løw er blevet udnævnt til ”Top 100 talent” af Berlingske samt er blevet kaldt ”iværksætterguru” af Dagbladet Børsen. Jonathan Løw har været med i opstarten af fem virksomheder samt skrevet 5 bøger om emnet. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere. Han har derudover interviewet over 100 af verdens førende ledere og innovatører til en bog, der udkom i 2018 på ét af verdens største forlag – amerikanske Taylor & Francis. Titlen var ”The GuruBook”. Jonathan Løw har derudover været ansat som online chef hos Bog & Idé samt investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Han er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske samt har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med virksomheden engodsag.dk.

I dag arbejder Jonathan Løw som foredragsholder, rådgiver og forfatter samt er co-founder af AI-virksomheden JumpStory.

Jonathan Løw holder hvert år over 60 foredrag om lydhør ledelse, innovationskultur, entreprenant tænkning og disruption. Hans foredrag har modtaget store roser af kunder lige fra Dansk Industri til Symbion, HK, FOA, Arbejdernes Landsbank, LEGO og mange flere.

Foredrag af Jonathan Løw:

IVÆRKSÆTTERI i øjenhøjde

Foredraget der på en levende og autentisk måde viser vejen for fremtidens iværksættere.

Man hører ofte, at vi i Danmark skal leve af vores gode idéer. Det er imidlertid i modstrid med den forskning, der findes omkring, hvorfor nogle iværksættere får succes, mens andre fejler.

Tallene taler deres tydelige sprog: 80% af alle idéer fejler – uanset hvor veludførte de er. Derfor handler det om at finde ud af, hvilke af dine 20% idéer, der rent faktisk kan blive til noget, og hvordan du bliver bedre til at vurdere og undersøge det.

Dette inspirerende og provokerende foredrag om iværksætteri stiller skarpt på, hvorfor de fleste idéer er værdiløse, hvorimod det afgørende for at lykkes er et stærkt team og den rette tilgang.

Med afsæt i mine egne 20 års erfaring som iværksætter og ikke mindst kombineret med viden fra 100 af verdens førende iværksættere i GURUBOGEN, gør jeg tilhørerne klogere på, hvordan de dropper idéerne og i stedet dyrker virkeligheden.

Én af måderne er at anvende den kendte Lean Startup-metode, som er brugt i tusindvis af startups og som øger mulighederne for at lykkes med éns iværksætterdrømme.

Dette foredrag gør op med ”den gode idé” og dyrker i stedet virkeligheden og den handlingsorienterede og afprøvende tilgang til iværksætteri.

MOTIVATION – Skab en vinderkultur

Foredraget om hvordan du skaber en ægte og dyb motivation og passion iblandt medarbejderne…

Jeg har de seneste 4 år rejst rundt i hele verden og talt med hundredvis af verdens førende ledere, entreprenører og HR-chefer.

I dette foredrag deler jeg de vigtigste og mest innovative tiltag indenfor HR i verden med tilhørerne samt gør deltagerne klogere på, hvordan man kan arbejde med motivation og passion i hverdagen.

Hør bl.a. om hvorfor:

 • Zappos og Amazon har indført en 3-måneders bonusløn, hvis en medarbejder siger op indenfor den første måned efter ansættelse. Ja, du læste rigtigt!
 • Airbnb-stifter Brian Chesky sendte en mail til alle medarbejdere, hvori han skrev: “Jeg aner ikke, hvad Airbnb laver om 10 år fra nu, men lov mig én ting: Please don’t fuck up the culture!”
 • Kayak – et amerikansk væksteventyr – beder alle medarbejdere om at besvare kundeservice-opkald.
 • Netflix opfordrer alle ansatte til løbende at stille deres chef spørgsmålet: Hvis jeg sagde til dig, at jeg ville sige op, hvor hårdt ville du så arbejde for, at jeg skulle ændre min mening?

Find dit hvorfor

Vi har alle et why. Dit hvorfor er det formål eller den sag, der inspirerer dig.

Du har måske set den populære Ted Talk Start with why af amerikaneren Simon Sinek.

​Jeg har haft fornøjelsen af at skrive forordet til Simon Sinek’s nye bog Find dit hvorfor, og i dette foredrag inspirerer jeg jer til, hvordan I kan finde jeres hvorfor som både organisation og individ.​

Jeg leverer med humor og dybde de vigtigste pointer fra Simon Sineks nye bestseller.

DISRUPTION – fordele & fordomme

Foredraget der gør disruption jordnært og handlingsorienteret samt stiller skarpt på både fordele og fordomme ved ét af de mest hypede begreber i denne tid…
Disruption er i den grad blevet et modeord. For nyligt viste en analyse fra Harvard Business Review en stigning i antallet af artikler om emnet fra 20 i år 2000 til over 2500 i 2018.​
Der er også en del uklarhed i forhold til, hvad disruption egentlig vil sige.

Er det:

 • Nye teknologier
 • Den hastighed hvormed udviklingen går i dag
 • Forstyrrelser af det vi kender
 • En særlig proces eller forretningsmodel?

Det er afgørende, vi forstår, hvad vi taler om, før vi kan udnytte potentialet i disruption.
​Derfor har jeg designet et foredrag, der først skaber klarhed i disruption-junglen og dernæst kommer med konkrete og handlingsorienterede værktøjer og cases til at drage fordel af de muligheder, der ligger i begrebet.

KUNSTIG INTELLIGENS – Fra hype til hverdag

Foredraget der giver dig forståelse for forretningsmulighederne ved kunstig intelligens.

Kunstig intelligens (AI) er ét af de mest hypede begreber i denne tid, og debatten bliver ofte meget abstrakt og kommer til at handle om, hvorvidt maskinerne vil erstatte mennesket i fremtiden.

Faktum er, at det ved vi dels ikke, og dels er den debat ikke særlig relevant for den helt almindelige danske virksomhed eller organisation.

I stedet har vi brug for at blive klogere på, hvad der gemmer sig bag begrebet AI, samt hvordan disse forskellige teknologier kan udnyttes i hverdagen.

Jeg driver selv en AI-virksomhed, som Forbes Magazine har kåret til én af Skandinaviens tre mest lovende indenfor kunstig intelligens, og i dette foredrag vil jeg gøre dig meget klogere på potentialet i AI.

Du vil få konkrete eksempler fra ind- og udland, ligesom jeg vil komme med både metoder og mindsets til, hvordan I kan gøre det til hverdag hos jer også.

Foredraget er relevant for alle med interesse for kunstig intelligens, ligesom det vil inspirere både visionærerne og praktikerne.

FREMTIDEN TILHØRER DE NYSGERRIGE

Alt I bør vide på 1 time

Jeres vigtigste årlige investering i fremtiden som organisation. Book 1 times spændende og levende indblik i de vigtigste trends og tendenser for 2023.

Ajourfør medarbejderne på nutiden og fremtiden i løbet af én time. Inviter nøglemedarbejdere eller hele organisationen med til et underholdende og jordnært indblik i:

 • Hvor er verden i dag anno 2023?
 • Hvor er vi på vej hen i 2024 og 2025?
 • Hvad vil overraske jer mest i de kommende år?

Den danske serie-iværksætter Jonathan Løw er nysgerrig af natur. Derfor har han talt med hundredvis af iværksættere, ledere og innovatører fra hele verden. Han har kombineret dette med sine egne 20 års erfaring som iværksætter og leverer på én time det indblik, enhver organisation har behov for i nutiden og fremtiden.

Det er hverken bankanalytikerens kedelige kurver eller futuristens til tider flyvske forudsigelser. I stedet får I et jordnært, humoristisk og handlingsorienteret bud på, hvad I skal være særligt opmærksomme på og lytte lidt højere til i tiden, der kommer.
Få en forståelse af de vigtigste samfundstendenser, der kommer til at påvirke vores fælles hverdag – lige fra topchefen til bogholderen og manden på produktionsgulvet.

FORANDRINGER – Bliv forandringsskabende

Det er ikke nok at være parat til forandringer. Vi skal være forandringsskabende i fremtiden!

For en række år siden blev jeg kåret til ét af Danmarks 100 største talenter indenfor ledelse. Jeg har imidlertid aldrig opfattet mig selv som den fødte leder, men jeg har altid været dybt optaget af, hvorfor og hvordan nogle ledere kan skabe helt unikke og forandringsskabende kulturer i deres organisationer.

Derfor begav jeg mig på en rejse, der langt fra er slut endnu, men som allerede har ført mig til flere end 13 forskellige lande over hele verden.

Hvert sted har jeg talt med de førende ledere og eksperter indenfor ledelse, og jeg har bl.a. stillet dem spørgsmålet:

Hvad er de vigtigste egenskaber og værktøjer for fremtidens ledere? Og hvordan sikrer vi positive og bæredygtige forandringer i vores organisationer?

​I dette foredrag deler jeg de vigtigste erfaringer fra mine rejser.

​Jeg har talt med flere end 100 eksperter indenfor forandringer og forandringsskabende ledelse – f.eks.:

 • ​Edgar Schein
 • Henry Mintzberg
 • Johan Bülow
 • Jørgen Mads Clausen
 • Otto Scharmer
 • Salim Ismail
 • Simon Sinek
 • Tom Peters

LISTEN LOUDER – Lær at lytte højere

Træn jeres nysgerrighed og evne til at lytte højere.

Jeg tror på, at fremtiden tilhører dem, der lytter højere, og som evner at sætte handling på den nye erfaring og viden, som de opnår igennem deres lydhørhed.
For nyligt udkom en stor amerikansk undersøgelse, der viste, at den gennemsnitlige leder afbryder en medarbejder efter 18 sekunder.
Det er tankevækkende i en tid, hvor vi hele tiden efterspørger dygtigere ledere og mere medarbejderinddragelse.

For mig gælder Listen Louder-filosofien dog ikke kun for ledere:

 • Den gode sælger vil vide, at man skal lytte mindst ligeså meget til kunden, som man selv taler.
 • Den passionerede offentligt ansatte vil være bevidst omkring, at både borgere og kolleger løbende skal lyttes til og inddrages i processen for at føle et ægte medejerskab i sidste ende.
 • Den dygtige marketingansvarlige er klar over, at man skal forstå, før man kan gøre sig forståelig.
 • Den innovative organisation lytter hele tiden højere til kolleger, kunder og helt andre brancher for at kunne skabe nyt.

Heldigvis er evnen til at lytte højere noget, der kan trænes. Men det kræver træning!
I kan starte jeres vej henimod at blive en endnu mere lydhør organisation og ledelse ved at booke dette foredrag.

AT HAVE SEX MED EN MYG

Foredraget der giver helt konkrete værktøjer til at skabe mere innovation og fremdrift.

Lær af verdens 200 absolut bedste og førende iværksættere & innovatører

Da den farverige stifter af Body Shop, Anita Roddick, blev spurgt om hemmeligheden bag hendes succes, svarede hun, at det handler om at handle mere. Hun tilføjede:

“If you think you’re too small to have an impact, try going to bed with a mosquito.”

Jeg brugte noget af 2022 på at interviewe 200 af verdens førende iværksættere og innovatører. Det er stiftere af eller topchefer i virksomheder som Airbnb, Spotify, Asana, Toms Shoes, WordPress, Basecamp, LEGO, The Obama Foundation og mange flere.

De samtaler har jeg kogt ned til én times inspirerende foredrag om at gøre flere drømme til virkelighed.

Foredraget er til virksomheder og organisationer, der ønsker at gøre flere af deres drømme til virkelighed ved at lære af de bedste. Og det er til ledere og medarbejdere, der er bevidste om, at innovation uden handling blot er idéer i en Powerpoint-præsentation.

Som tilhørere får I helt konkrete værktøjer til at skabe mere innovation og fremdrift i hverdagen. Derudover skaber det en fælles tro på, at fremtiden bliver helt fantastisk, og endelig løftes den enkelte ud af eventuel frustration, stagnation eller kassetænkning.

Foredrag med Jonathan Løw booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular