Jonatan Spang

Jonatan Spang

Du kender Jonatan Spang fra:
Hans one man shows “Damer”, “Familie” og “Jonatan Spangs Bryllup” samt det politiske satireshow “Spark i løgsuppen” med Mikael Wulff. Men også fra forestillinger som “Kjeld og Dirch” på Nørrebro Teater samt film som “Fidibus”, “Over kanten” og “Talenttyven”, der også var hans debut som spillefilmsinstruktør. I 2015 tv-serien Lillemand på TV2 Zulu samt hans seneste one man show, “Jonatan Spangs Danmark”, som han netop er blevet tildelt prisen Årets komiker for ved Zulu Comedy Galla 2016.

Jonatan kan finde på at snakke om:
Familie, damer, sex og politik.

Det vidste du ikke om ham:
Ikke ret meget. Han er temmelig åbenmundet.

Kort om Jonatan Spang:
Jonatan er speciel i stand-up-sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Når Jonatan står på stand-up-scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han har siden sin debut charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Jonatan Kan løbende følges i tv-serien Lillemand på TV2 Zulu , som er baseret delvist på hans egne oplevelser. Og så er han netop blevet tildelt prisen Årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2016 for sit anmelderroste one man show “Jonatan Spangs Danmark”.

Pressemateriale

Skuespilleren Spang
Jonatan er speciel i stand-up-sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Man kan opleve Jonatan i Hella Joofs komedie “Fidibus” fra 2006, i hovedrollen i “Erik Nietzsche – De Unge År”, der bygger på Lars von Triers selvbiografiske historie, i en yderst overbevisende og bærende rolle i den psykologiske thriller “Over kanten” og i “Talenttyven” fra 2012, der også var hans debut som spillefilmsinstruktør.

Jonatan har desuden haft en lang række teaterroller på de københavnske teatre og han var bl.a. medforfatter og medvirkende i den tordnende Teater-succes “Gynt” på Betty Nansen teateret i 2005. Jonatan fortsætter sin kreativitet i teaterregi som kreativ direktør for Nørrebro Teater.

Spang Stand-up
Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han er også meget brugt som konferencier – bl.a. til Zulu Rock i Parken og Zulu Awards. Jonatan Spang har siden sin debut charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder. Jonatans one man show, “Damer”, var en tordnende anmelder- og publikumsucces. Dvd´en har solgt over 20.000 eksemplarer. Jonatan fulgte i 2008 op på “Damer” med showet “Famillie”, der ligesom forgængeren blev forgyldt af anmelderne og også kan opleves på dvd. I 2014 kunne han opleves i det meget populære one man show “Bryllup”, der senere udkom på dvd i 1.000.000 eksemplarer.

Jonatan kan i 2015 både opleves i tv-serien Lillemand på TV2 Zulu , som er baseret delvist på hans egne oplevelser, samt hans nye one man show “Jonatan Spangs Danmark”.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk

Del denne side på:
Til toppen