Jonas Mogensen

Jonas Mogensen
Stand-Up af Jonas Mogensen:

Du kender ham fra:
Zulu Comedy Galla 2015, hvor han vandt Talentprisen, de sidste to års juleshows på Comedy ZOO Århus og Stand-up Live på TV 2 Zulu.

Jonas kan finde på at snakke om:
Kaj Bojesen Aber, studielivets frustrationer, et hjertestop i Rema, en tabt kalvemørbrad og forfængelighedens stemme i baghovedet, som blandt andet afholder ham fra at danse.
Men for ikke at ramme ind i alle stand-uppens klichér, kan han også finde på at snakke om parforhold, forskellen på mænd og kvinder og sex.

Det vidste du ikke om Jonas:
En masse. Han har det faktisk med at overraske sig selv. For nyligt fik han øje på reflektionen af sin afklædte overkrop i et vindue og konstaterede, at det da ikke var et kønt syn, men at forfaldet alligevel gik langsommere end forventet.

Kort om Jonas Mogensen:
Jonas Mogensen er opvokset i det Århusianske comedy-miljø men blev for alvor kendt, da han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2015. Siden kunne man hele efteråret 2015 opleve ham live rundt i landet som opvarmer på Ruben Søltofts tur. Og i foråret 2016 i selskab med Michael Schøt og Mikkel Rask på Comedy ZOO On Tour. Qua sin opvækst, er han “intenst jysk” på scenen og leverer sit materiale i en meget ærlig og personlig stil, der også kan beskrives som historiefortælling med indbyggede punchlines. Udgangspunktet er små hverdagsdramaer, som Jonas på fascinerende vis formår at gøre super sjove.

Gå ikke glip af ham derude. Han er et af fremtidens store komikernavne.

Jonas Mogensen har kunne opleves som pivirriterende pædagog i satireshowet “Grand Danois” på TV2 samt TV2 ZULU.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk

Del denne side på:
Til toppen