Jesper Juhl

Jesper Juhl
Stand-Up af Jesper Juhl:

Jesper Juhl kender du fra:
DR3-showet “Absurdistan” fra 2013, som han vandt TV-prisen for i kategorien bedste satire. Zulu Comedy Galla, hvor Jesper vandt “Läkerol Talentprisen” i 2009. TV-serien “Kristian” på Zulu, hvor han spillede den sjove og provokerende karakter “Rune”. Sportsquizzen “5. HALVLEG” på Kanal 5. Og lad os ikke glemme det store årlige velgørenhedsshow “Comedy Aid”.

Jesper Juhl kan finde på at snakke om:
Alt det vi andre selv har for travlt til at lægge mærke til.

Det vidste du ikke om Jesper Juhl:
Forhåbentlig rigtig, rigtig mange ting – medmindre selvfølgelig, at du er en seriøst dygtig stalker.

Kort om Jesper Juhl:
Jesper Juhl er en sjov mand med noget på hjertet. Hans stil er finurlig og elegant – og samtidig fyldt med stærke følelser og selvironi. Udover stand-uppen har han bl.a. gjort sig bemærket som satirevært på DR, og skuespiller i tv-serien Kristian.

Allerede i 2009 fik Jesper tildelt prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla. Og kun 4 år senere vandt han så fuldt fortjent TV-prisen for sit helt eget satire-show ”Absurdistan”. Her gik Jesper sammen med sin kollega, Kristoffer Eriksen, til angreb på de organisationer, som udnytter deres magt til at tage røven på alle os andre. Senest har Jesper Juhl kunnet opleves som holdkaptajn i den populære sportsquiz “5. HALVLEG” på Kanal 5.

I sin rolle som stand-upper er Jesper altid at finde til velgørenhedsshowet Comedy Aid, og i efteråret 2015 kunne han opleves på en comedy-tour rundt i landet med sin gode ven, Christian Fuhlendorff. Derudover kan Jesper selvfølgelig også opleves på Comedy ZOO!

Pressemateriale

Jesper Juhl er en ung og dygtig komiker, der har stor succes både hos det erfarne og det helt nye stand-up-publikum. Når Jesper går på scenen, er det altid de originale og finurlige betragtninger, der er i højsædet. Det har gjort, at Jesper hurtigt er blevet et respekteret navn i branchen.

Med fokus på humoristiske og let genkendelige observationer fra dagligdagen, er Jesper altid et sikkert kort at spille, når publikum skal grine. Hans jokes er ofte korte og knivskarpe, og dækker et stort antal emner lige fra global opvarmning og sponsorbørn til Jensens Bøfhus og pizzaer. Selve leveringen af den enkelte joke varierer meget. Den kan være alt fra underfundig over spørgende til rasende.

2. plads ved DM 2003

Jesper fik en 2. plads ved DM i år 2003, og kan i dag hente erfaring fra mere end 300 shows. Herudover har han arbejdet som tekstforfatter for “Morgenhyrderne” på Radio 100FM, på Jan Gintbergs one man show “Big Time Paranoia” og været sidekick på radioprogrammet “Wichmann, Gintberg & Partners” på TV2 Radio.

Lækker og vinder af talentpris

Jesper blev belønnet for sit bidrag til dansk stand-up som vinder af “Läkerol Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla 2009 og har på det efterfølgende brilleret som både manuskriptforfatter og lækker medvirkende i TV2 Zulus sitcom “Kristian” med Christian Fuhlendorff i hovedrollen.

Jesper vandt i 2013 også TV-prisen for sit helt eget satire-show ”Absurdistan”. Afløseren for den succes var fra efteråret 2014 “Hykleriget”, hvor han – igen sammen med Kristoffer Eriksen – kaster et kritisk og satirisk blik på de organisationer og personer i Danmark, der har opnået magt, indflydelse og status, men ikke forvalter deres position som samfundet og danskerne kunne forvente.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk

Del denne side på:
Til toppen