Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær tilbyder et One Man Show.

Showet er voksenunderholdning med humor. Det er gags, trylleri, historier, skøre indslag, vanvittige numre, publikum der inddrages – alt sammen serveret i et højt tempo.

Oplev et show der kombinere crazy magi og ægte forundren, når det mixes sammen til begrebet Stand-up Magic. På en sjov og positiv måde, er tilskuerne en del af underholdningen, når f.eks. den kvindelige fødselar får læst sine tanker(!), eller direktøren eller borgmesteren bliver savet over.

Jesper Grønkjær trækker først og fremmest på sin erfaring fra livet som professionel tryllekunstner, men også fra flere teaterroller, medvirken i revy og caberèt, konferencier-jobs m.m.

I 20 år har Jesper rejst verden rundt med dette show. Han har optrådt i Afrika, Kina, Las Vegas, Nordkorea, Indonesien, Cuba, Sydkorea, New York, Grønland, Peru, Bolivia, Indien – og mange, menge flere steder. Dette fortæller han om i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer, hvorfor han nu er optaget i den legendariske “Eventyrernes Klub”. Med 250 shows om året er Jesper et sikkert hit til enhver fest.

Jesper Grønkjær booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen