Jesper Grønkjær

esper Grønkjær_børneunderholdning

Jesper Grønkjærs trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 30-40 hæsblæsende minutter, som kombinere trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr – samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre. Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

Børnene kommer selv med på scenen, og deltager aktivt, når der bliver tryllet en kanin frem og lavet anden spas.

Forestillingen er lagt an på, at det kan få alle til at grine, uanset om man er voksen eller børn. Der skulle gerne være noget for alle aldersgrupper på én gang.

Med over 250 forestillinger årligt er Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der levere et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små.

I 20 år har Jesper rejst verden rundt med dette show. Han har optrådt i Afrika, Kina, Las Vegas, Nordkorea, Indonesien, Cuba, Sydkorea, New York, Grønland, Peru, Bolivia, Indien – og mange, menge flere steder. Dette fortæller han om i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer.

Nu er han atter i Danmark og er klar til at lave sjov og spas. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen er det REN MAGI.

Jesper Grønkjær booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen