Jens Werner

Jens Werner

Jens Werner har udgivet bogen "Dansen blev min redning. En verdensmesters vej til toppen" Om bogen: I mere end…

Læs mere
Book Jens

Jens Werner har udgivet bogen “Dansen blev min redning. En verdensmesters vej til toppen”

Jens Werner Dansen blev min redningOm bogen:

I mere end 50 år har dansen været centrum i Jens Werners liv, og nu åbner han for første gang døren ind til en livshistorie om de trin og bevægelser, der på mange måder blev hans redning i en barndom og opvækst, der ikke altid var lige let.
I dag kender de fleste danskere Jens Werner som den storsmilende og velklædte dommer i Vild med dans, men forud går en fortælling om en lang og sej kamp for at nå verdenstoppen inden for både amatør og professionel dans. Det lykkedes i 1994, da Jens Werner sammen med partneren Charlotte Jørgensen blev verdensmester i standarddans, ligesom parret endte med også at vinde de danske mesterskaber, de nordiske mesterskaber og EM.
DANSEN BLEV MIN REDNING er en livsbekræftende og livsglad fortælling om at finde sin plads i livet og gå benhårdt og kompromisløst efter at blive verdens bedste til det, man holder af. Det er en farverig og overraskende fortælling – bl.a. med et mellemspil som chauffør for Kongehuset.

At overvære et foredrag med Jens Werner er uden sammenligning.

Jens Werner er professionel danser, danseinstruktør og dansedommer.

Han var kun 5 år, da han stiftede kendskab med dansen, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er han også den mest vindende danser i Danmark. Hans mange kvaliteter både i forhold til at danse, men også at forklare dansens grundprincipper, har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans. Foruden sin danseskole i Værløse, som han driver og ejer med sin kone, Anette, holder Jens også foredrag og er en ofte anvendt konferencier.​

Foredrag af Jens Werner:

Mit liv med dans.
Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag sine tilhørere med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt – at blive verdens bedste danser. Han garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænktsomhed. Kom i godt selskab med Jens Werner!

Foredraget kan tilpasses dine specifikke ønsker, og kan således både være en times foredrag eller undervisning, men også heldagsarrangementer med teambuilding og danseaktivitet kan arrangeres. Uanset hvilket humør kunden kommer med, lover han at humøret i den grad er løftet når man går derfra. Du vil forlade foredraget underholdt, opløftet og alligevel eftertænksom.

Foredrag med Jens Werner booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Læs mere om ham her.

Se også foredrag med Anne Laxholm.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular